Futbol

''Beklenilen desteği görmedik''

19 Haziran 2015 Cuma 15:28 - Son Güncelleme 19 Haziran 2015 Cuma 15:34

Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın, açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig'den Spor Toto 2. Lig'e düşen Manisaspor'da teknik direktör Taner Taşkın, takımın desteklenmesi gerektiğini belirterek "Kulübün başarılı olması için uğraş verdim ancak beklenilen desteği göremedik. Şimdi geçmişe değil, geleceğe bakma zamanı" dedi.

Taşkın, gazetecilere yaptığı açıklamada Manisalıların takıma yeteri kadar sahip çıkmamasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Kendisinin de Manisalı olduğunu, "kurnaz" teknik direktörler gibi davranmadığını, kötü zamanda takımı bırakıp gitmediğini anlatan Taşkın, "Manisalı olmasaydım bu kulüpte bu kadar dayanamazdım" diye konuştu.

Kulübün başarısı için çaba sarf ettiğini, ancak beklenilen desteği göremediklerini ifade eden Taşkın, şöyle devam etti:

"Bir alt lige düşmüş olmamızdan dolayı çok üzgünüm. Geçen sezon bize beklenilen destek verilmedi. Eğer verilseydi, bugün PTT 1. Lig'de devam ediyorduk. Şimdi geçmişe değil geleceğe bakmalıyız. Manisaspor olarak bu sezon Spor Toto 2. Lig'de misafir takım olarak oynamak istiyoruz. Bu hedef içerisinde çalışma yapıyoruz. Yönetim kuruluna bu ilin yöneticileri biraz destek vermeli."

Taşkın, başarı için eldeki mevcut takım kadrosunun korunması ve gereken takviyelerin yapılmasının da şart olduğunu sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Fethiyespor'de yeni dönem!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz