Futbol

Giresunspor galibiyet serisini sürdürmek istiyor

24 Şubat 2014 Pazartesi 19:17 - Son Güncelleme 24 Şubat 2014 Pazartesi 19:23

''Son 9 maçta 8 galibiyet, bir beraberlik aldık. Bu seriyi sürdürmek istiyoruz''

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, son haftalardaki çıkışı Tokatspor maçında da sürdürerek, şampiyonluk iddialarını ileriki haftalara taşımak istediklerini söyledi.

Birinci, yaptığı açıklamada, ligde dün kendi saha ve seyircileri önünde karşılaştıkları Gümüşhanespor'u 1-0 mağlup ettiklerini hatırlattı.

Gümüşhanespor karşısında alınan 3 puanla ligde oynadıkları son 9 maçta 8. galibiyeti aldıklarını vurgulayan Birinci, "Lider Hatayspor'un bu hafta mağlup olması sonucu aradaki farkı 4'e indirdik. Giresunspor, Gümüşhanespor galibiyeti ile şampiyonlukta iddialı ekiplerden birisi haline geldi" dedi.

Birinci, 26 Şubat Çarşamba deplasmanda Tokatspor ile karşılaşacaklarını anımsatarak şunları kaydetti:

"Ligde galibiyet serisi yakaladık. Son 9 maçta 8 galibiyet, bir beraberlik aldık. Bu seriyi sürdürmek istiyoruz. Son haftalardaki çıkışımızı Tokatspor maçında da sürdürmeyi planlıyoruz. Tokatspor maçı gerçekten çok zor bir maç olacak. Çünkü rakibimiz alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veriyor. Biz de şampiyonluk potasından kopmamak arzusundayız. Eksiklerimiz var ama bu oyuncularımızın yerine oynayacak oyuncularımız arkadaşlarının yokluğunu aratmayacak."

AA

Sıradaki Haber
2.Lig'de 23.haftanın hakemleri
Yükleniyor lütfen bekleyiniz