Futbol

Giresunspor yeniden çıkışa geçmek istiyor

26 Mart 2014 Çarşamba 15:41 - Son Güncelleme 26 Mart 2014 Çarşamba 15:43

"Turgutluspor maçını kazanarak ligde yeniden çıkış yakalamak istiyoruz."

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Turgutluspor maçını kazanarak ligde yeniden çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

Bozbağ, yaptığı açıklamada, ligde yakaladıkları çıkışın geçen hafta Pendikspor karşısında alınan mağlubiyetle sona erdiğini anımsattı.

Pendikspor mağlubiyetini, bu hafta sonu sahalarında konuk edecekleri Turgutluspor'u yenerek telafi etmek istediklerini vurgulayan Bozbağ, "11 maç üst üste kazanarak çok ciddi bir çıkış yakalamıştık. Galibiyet serimiz geçtiğimiz hafta Pendikspor maçında alınan mağlubiyetle sona erdi. Futbol hatalar oyunu. Elbette bu tür mağlubiyetler olacak. Bunların her zaman telafisi mümkün. Turgutluspor'u yenerek ligde yeniden çıkış yakalamak istiyoruz" dedi.

Şampiyonluk mücadelesini sonuna kadar sürdüreceklerini, şampiyonluğa sonuna kadar inandıklarını vurgulayan Bozbağ, şunları kaydetti:

"Böyle bir futbolcu kadrosuna sahip olduğum için çok gururluyum. Hepsinin alınlarından öpüyorum. Sahada onurlarıyla mücadele ediyorlar. İyi oynayarak, yüreklerini ortaya koyuyorlar. Herkese bu futbolcu topluluğu nasip olmaz. Ben bu kadronun sezon sonunda şampiyon olacağına inanıyorum. Bu çocuklar 11 haftada 11 galibiyet aldı. Aynı performansı son 7 haftada da göstereceklerine inanıyorum. İnşallah mutlu sona biz ulaşırız. Çünkü bu şehrin buna çok ihtiyacı var. Şampiyonluk Giresunspor'un olmazsa olmazıdır. İnşallah bu şehir şampiyonluk sevincini bir daha yaşar."

Sıradaki Haber
''Artık puan kaybetmek istemiyoruz''
Yükleniyor lütfen bekleyiniz