Futbol

GMK Kastamonuspor'da play-off sevinci

10 Temmuz 2020 Cuma 09:34 - Son Güncelleme 10 Temmuz 2020 Cuma 09:35

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulunun 2. ve 3. Lig'de play-off oynanması yönündeki kararı, GMG Kastamonuspor'da sevinçle karşılandı.

TFF Yönetim Kurulu, dün alt liglerde lig liderlerini şampiyon ilan ederken, 2, 3, 4 ve 5. sırada yer alan takımların ise play-off oynamasına karar verdi.

2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden 53 puanla 3. sırada bulanan GMG Kastamonuspor'un play-off çeyrek finalindeki rakibi ise Tuzlaspor oldu.

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, TFF'ye aldıkları karardan dolayı teşekkür etti.

Play-off oynamayı hak ettiklerini vurgulayan Yıldırım, "Sezon başında kurulan takım, düşmemek üzerine kurulan bir takımdı. Bu kararla en azından oyuncuların emekleri zayi olmadı. Play-off oynatma kararının çok doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. En iyi şekilde hazırlanıp bu şehre geçen sene kaçırdığı kupayı getirmek istiyoruz. Kastamonu'ya çifte bayram yaşatmak istiyoruz." dedi.

Kırmızı-siyahlı futbolcu Metincan Cici ise sezon başından itibaren çok istekli şekilde çalıştıklarını dile getirerek, "Hedefimizi sonuçlandırmak istiyoruz. İstekliyiz, takımımıza güveniyoruz. Kupayı bu şehre, bu takıma getirmek istiyoruz." ifadesini kullandı. 

Sıradaki Haber
Afjet Afyonspor Başkanı Ulutürk'ten TFF'nin kararına tepki
Yükleniyor lütfen bekleyiniz