Futbol

Göztepe'nin zirve yolculuğu

18 Kasım 2013 Pazartesi 12:31 - Son Güncelleme 18 Kasım 2013 Pazartesi 12:36

Göztepe, deplasmanda Tokatspor'u 2-1 yenerek 4. sıraya yükseldi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Tokatspor'u 2-1 yenerek 4. sıraya yükselen Göztepe'nin teknik direktörü Özgür Zengin, "Kazanmak bizim adımıza çok önemliydi" dedi.

Zengin, yaptığı açıklamada, galibiyet düşüncesiyle çıktıkları Tokatspor karşılaşmasının ilk yarısının hakimi olduklarını, futbolu iki yönüyle de oynadıklarını ve rakiplerine hiç pozisyon vermediklerini belirtti. İyi oyunun karşılığında ilk yarıyı 2-0 önde tamamladıklarını bildiren Zengin, şunları kaydetti:

"İkinci yarıya da iyi başladık. Rakibimiz duran top ve üçüncü bölgede kazanılan pozisyonlar dışında kalemizde tehlike yaratabilecek pozisyonlar üretmedi. Yediğimiz gol bir anlık konsantrasyon hatasından kaynaklanan bir duran toptan geldi. 2-1'in ardından skoru artıracak pozisyonlar yakaladık fakat final vuruşlarındaki tercih hatasından dolayı golle sonuçlandıramadık. Kazanmak bizim adımıza çok önemliydi. Yaptıkları mücadele ile formalarını terleten oyuncularımı yürekten kutluyorum. Ayrıca bizleri gittiğimiz hiçbir deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarımıza ve misafirperverliğin en güzel örneklerini sunan Tokatspor camiası ve taraftarlarına teşekkür ediyorum."

Zengin, gelecek hafta Aydınspor 1923 ile önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Biz her maça mutlak galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Muhteşem seyircimiz önünde kazanarak zirveye koşumuzu devam ettireceğiz" dedi.

Sıradaki Haber
Giresunspor'da istifa
Yükleniyor lütfen bekleyiniz