Placeholder Broadage Row
Hacettepe'de olağanüstü kongre kararı

Kulüp başkanı Kalemci, olağanüstü kongreye gitme kararı aldığını açıkladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Hacettepe'de, kulüp başkanı Turgay Kalemci, olağanüstü kongreye gitme kararı aldığını açıkladı.

Kalemci, yaptığı açıklamada ASAŞ, Gençlerbirliği ASAŞ, Gençlerbirliği OFTAŞ ve Hacettepe Kulübü olmak üzere 3. Lig'den Süper Lig'e kadar 15 yıl "bu oluşumun" başkanı ve sorumlusu olduğunu ifade ederek, "Yönetim kurulunun 15 yıl başkanlığını yapan biri olarak kongreye gitme kararı aldım ve bu kararımı yönetim kuruluna götüreceğim" dedi.

Hacettepe tekrar 3. Lig'e düştüğünde, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, bir taraftan Süper Lig'i hedefleyen bir sistem kurarken, bir taraftan da Atatürk Orman Çiftliği'nde yer alan kulübe tahsisli arazide tesis yapmayı planladıklarını dile getiren Kalemci, bu iki hedefi paralel yürütmeye çalıştıklarını söyledi.

Tahsisli arazinin resmi izinleriyle ilgili gelişmelerin istedikleri gibi gitmediğini kaydeden Kalemci, "Bu durumun kısa sürede oluşması çok zor gözükmektedir. Yönetim kurulunun 15 yıl başkanlığını yapan biri olarak kongreye gitme kararı aldım ve bu kararımı yönetim kuruluna götüreceğim. Yeni oluşacak yönetim ve başkanı inanıyorum ki daha hevesle çalışarak yukarıda bahsettiğimiz hedeflere ulaşır" diye konuştu.