Futbol

İnegölspor'da Turgutluspor maçı hazırlıkları

27 Eylül 2013 Cuma 12:40 - Son Güncelleme 27 Eylül 2013 Cuma 12:43

Bulut: "Sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Turgutluspor ile karşılaşacak İnegölspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut, arzulu, istekli, coşkulu bir futbol oynayarak sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Bulut, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman sonrası yaptığı açıklamada, istedikleri seviyenin çok altında olduklarını belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Nevşehir Spor Gençlik takımını 3-1 yenerek 3. tura yükselmelerinin, oyuncularının morallerini yükselttiğini dile getiren Bulut, şöyle konuştu:

"Tempomuzu biraz daha artırmamız gerekiyor. Daha çok, daha coşkulu oynamanız gerekiyor. Dolayısıyla hafta sonu karşılaşacağımız Turgutluspor, ligde kaybetmeyen bir takım. Şu anda bir galibiyet, iki beraberlikleri var. Yani 5 puanlı bir takım. Onlar da iyi bir kadro oluşturdu. Biz de iyi bir ekibiz. Seyircimiz önünde arzulu, istekli, coşkulu bir futbol oynayarak sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz."

Bulut, adalesinde spazm oluşan Mehmet Menderes Önkuzu'nun Turgutluspor maçına yetişmesini beklediklerini ve eksik oyuncuları bulunmadığını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Tokatspor liderliğini sürdürmek istiyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz