Futbol

İşte Ankaragücü'nün yeni hocası

15 Haziran 2016 Çarşamba 19:01 - Son Güncelleme 15 Haziran 2016 Çarşamba 16:05

Başkent ekibi, teknik direktör İsmet Taşdemir ile sözleşme imzaladı.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Ankaragücü, teknik direktörlüğe eski futbolcusu İsmet Taşdemir'i getirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, İsmet Taşdemir'in, başkan Mehmet Yiğiner ile görüştükten sonra sözleşme imzaladığı belirtildi. Açıklamada ayrıca, yine eski futbolculardan Ramazan Tunç'un ise sportif direktörlük görevine getirildiği kaydedildi.

Taşdemir, imzanın ardından yaptığı açıklamada, uzun yıllar formasını terlettiği Ankaragücü'ne teknik adam olarak dönmenin mutluluğunu yaşadığını bildirdi.

Başkan Mehmet Yiğiner’in desteğiyle Ankaragücü'nü hak ettiği yerlere getirmek için çok çalışacaklarını vurgulayan Taşdemir, "Camiamız ve taraftarlarımız bize güvenip destek olsunlar. İnşallah disiplinli ve özverili bir çalışma ile güzel sonuçlara imza atacağız." ifadelerini kullandı.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner ise yönetim kurulu olarak İsmet Taşdemir ismi üzerinde anlaştıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ramazan Tunç ve İsmet Taşdemir, geçmişte başarıyla kulübümüzü temsil eden isimler. İsmet ve Ramazan kardeşlerim, camiamızı yakından tanıyan ve bizim içimizden yetişen evlatlarımız. İnşallah yapacakları başarılı çalışmalarla camiamızın yüzünü güldüren sonuçlara imza atacaklar."

Bu arada İsmet Taşdemir'in yardımcılıklarını Cem Yanık, Hakan Dolutaş, Göksel Gencer, Niyazi Güney ve İrem Özdemir'in yapacağı bildirildi.

Sıradaki Haber
Başkanlardan Demirören'e ziyaret
Yükleniyor lütfen bekleyiniz