Futbol

Lucescu, Altınordu heyetiyle görüştü

13 Şubat 2014 Perşembe 11:31 - Son Güncelleme 13 Şubat 2014 Perşembe 15:16

Shaktar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'dan açıklama...

Shaktar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Küçük yaş gruplarındaki organizasyonlar Türkiye’de henüz çok yeni olmasına rağmen, Avrupa’da uzun yıllardır düzenleniyor" dedi.

Altınordu Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Lucescu'nun kamp için geldiği Antalya’da, Altınordu Kaleci Akademisi Direktörü vatandaşı Ilie Datcu ve Altınordu Turnuva Organizasyonları Yöneticisi Gökhan Göktürk'le görüştüğü, nisan ayında düzenlenecek Uluslararası "U12 Cup"a Shakhtar Donetsk'in de katılması yönünde söz verdiği bildirildi.

Altınordu şapkası ve forması hediye edilen Lucescu, en kısa zamanda Altınordu’yu ziyaret edeceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Küçük yaş gruplarındaki organizasyonlar Türkiye’de henüz çok yeni olmasına rağmen, Avrupa’da uzun yıllardır düzenleniyor. Çocukların gelişmesi için çok sayıda maç oynamaları ve farklı rakipleri tanımaları gerekiyor. Bu açıdan Alltınordu’nun attığı adımları destekliyorum. Shakhtar Donetsk ile turnuvaya renk katacağımızı düşünüyorum."

2. Uluslararası "U12 Cup"a Altınordu ve Shakhtar Donetsk’in yanı sıra Norwich City, Twente, Hoffenheim, Hagi Futbol Akademisi, Sao Paolo, Brondby, Galatasaray, Beşiktaş Trabzonspor gibi üst düzey takımların katılması planlanıyor. 

Sıradaki Haber
Gümüşhanespor hocasını buldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz