Futbol

''Meşaleleri hep birlikte yakacağız''

17 Nisan 2022 Pazar 20:43 - Son Güncelleme 17 Nisan 2022 Pazar 20:47  |  Kaynak : AA

Turgutluspor'u 3-0 yenen Sakaryaspor'un teknik direktörü Tuncay Şanlı, "Önümüzdeki Serik deplasmanı var, ondan sonra diğer maçı düşüneceğiz. Oradan alacağımız galibiyetle birlikte dönüşte o meşaleleri hep birlikte yakacağız inşallah." dedi.

Şanlı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu söyledi.

Kazanmak istemenin vermiş olduğu baskı ve stresin kolay olmadığını belirten Şanlı, "Bugün ilk defa böyle bir atmosferde oynadılar, önemli bir galibiyetti. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz, sabırla desteklediler. İlk yarı istediğimiz oyunu çok fazla gösteremedik, kolay değil. İkinci yarı daha istekliydik. Yaptığımız oyuncu değişiklikleri hemen reaksiyon verdi o anlamda da sonuca gittik." diye konuştu.

Şanlı, takımı, ekibini ve bütün çalışanları tebrik ederek, "Taraftarımıza ayrı parantez açarak teşekkür ediyorum. 10 yıldır bu hayali kuruyorlardı. Bugün de bu hayali gerçekleştirmenin en önemli adımını attık. Birlik, beraberlik olduğu sürece işler daha kolay olur. Bugün de güzel bir galibiyet oldu." ifadelerini kullandı.

Son 3 maçta gol yemediklerini, oyuncusu Ümit Kurt'un performansından çok memnun olduğunu dile getiren Şanlı, şöyle dedi:

"Matematiksel olarak kesinleşmedi ama kalan 3 maçta da aynı konsantrasyon, istek ve arzuyla yine sahada Sakaryaspor olarak ne gerekiyorsa yapacağız. 1 beraberlik yetiyor ama Sakaryaspor'a yakışan; nasıl oynuyorsak, nasıl mücadele ediyorsak aynı şekilde yine sahada olacağız. Önümüzdeki Serik deplasmanı var. Oradan alacağımız galibiyetle birlikte dönüşte o meşaleleri hep birlikte yakacağız inşallah."

Arıkan: "Oyun anlamında eksiklerimiz vardı"

Turgutluspor Teknik Direktörü İbrahim Nadir Arıkan, Sakaryaspor'u tebrik etti.

Sıkıntılı süreçten geçtiklerini belirten Arıkan, "Bazı şeyleri düzeltmeye çalışıyoruz. Bazen eksiklerimiz oluyor. Bugün de oyun anlamında baktığınızda eksiklerimiz vardı. Netice itibarıyla Sakaryaspor ile oynuyoruz, yapmak istediklerimizi çok iyi yapamadık. Sonuç olarak 3-0 gibi bir skor çıktı ortaya. Bu ligde kalacağımıza inancım tam. Bunu da gerçekleştirmek için çaba sarf edeceğiz." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
"Kalecimizin yediği goller şüpheli"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz