Futbol

Orduspor'da transfer belirsizliği

19 Temmuz 2015 Pazar 16:07 - Son Güncelleme 19 Temmuz 2015 Pazar 16:10

"Yasak kalkar kalkmaz bekletmeye aldığımız oyuncuları, kadromuza dahil edeceğiz"

Eski oyuncularına olan borçlarından dolayı transfer yasağı bulunan Spor Toto 2. Lig ekibi Orduspor'un teknik direktörü Sinan Bayraktar, "Transfer yasağı kalkar kalkmaz görüştüğümüz ve bekletmeye aldığımız oyuncuları, kadromuza dahil edeceğiz" dedi.

Bayraktar, AA'ya yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına Ordu'da 2. etap kampıyla devam edeceklerini belirterek, "Çoğunluğu altyapıdan olan oyuncularla yeni sezona hazırlanıyoruz. Kamp kadrosunu 35'e çıkardık. Her oyuncuyu deniyoruz. Gözden kaçırdığımız oyuncu olsun istemiyoruz. Daha sonra bu oyuncularımız arasından en iyilerini seçerek, yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Sinan Bayraktar, genç oyuncu grubuna tecrübeli futbolcu transfer etmek istediklerini ancak transfer yasağı nedeniyle, henüz bir sözleşme imzalamadıklarını dile getirdi.

Transfer yasağı kalkar kalkmaz, görüştükleri ve bekletmeye aldıkları oyuncuları kadrolarına dahil edeceklerini kaydeden Bayraktar, şunları kaydetti:

"Tekrar 1. lige yükselmek istiyorsak mutlaka transfer yapmamız gerek. Herkes bunun farkında. Yönetim bu yönde çalışıyor. Bu transfer belirsizliğinin en kısa zamanda çözülmesini arzuluyoruz. Yurt dışı ve yurt içinden bizlere önerilen oyuncular var. Bu oyuncuların da bir kısmıyla görüşme imkanımız oldu ancak resmi sözleşme yapamıyoruz. Şimdilik bu oyuncular bizden gelecek yanıtı bekliyor."

Sıradaki Haber
2. ve 3. Lig'de fikstür heyecanı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz