Futbol

Orduspor'dan taraftara ücretsiz bilet

18 Kasım 2015 Çarşamba 13:40 - Son Güncelleme 18 Kasım 2015 Çarşamba 12:02

Orduspor Başkanı Yaşar Pamuk, "Ücretsiz 10 bin bilet dağıtacağız" dedi.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor'un kulüp başkanı Yaşar Pamuk, hafta sonu sahalarında oynayacakları Anadolu Üsküdar 1908 maçı ile çıkış aradıklarını söyledi.

Pamuk, kulübün store mağazasında düzenlediği basın toplantısında, takıma ciddi emek vermelerine rağmen istedikleri sonuçları alamadıklarını belirtti.

Takımın yaşadığı sportif başarısızlığın önüne geçmek için birtakım tedbirler aldıklarını ifade eden Pamuk, "Bunun için büyük bir mücadele içerisine girdik. Hafta sonu oynayacağımız Anadolu Üsküdar 1908 maçı ile çıkış arıyoruz" dedi.

Taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Pamuk, "Bu doğrultuda Ordu'daki bazı iş adamlarımız ve firmalarımızın sponsorluğunda taraftarımıza ücretsiz 10 bin bilet dağıtacağız. Biletleri sponsor olan iş adamları ve firmalarımız satın aldı. Biz de biletleri başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm taraftarımıza bedelsiz olarak ulaştıracağız" diye konuştu.

Maça en az 5-6 bin taraftarın gelmesini beklediklerini dile getiren Pamuk, "Burada amaç, taraftarın gücünü arkamızda hissetmek. Bundan önceki sezonlarda taraftarımızın desteğiyle bir çok maçın kazanıldığını biliyoruz. Artık onların desteğine çok ihtiyacımız var. Bize küsen taraftarımızı yeniden maça bekliyoruz. Gün birlik ve beraberlik günüdür" ifadelerini kullandı.

Yaşar Pamuk, bu maçın takımın geleceği adına çok önemli olduğuna dikkati çekerek, "Bu maçta 3 puan alamazsak çok ciddi sıkıntılar yaşayacağımızı biliyorum. Dolayısıyla, bu son 90 dakikada kazanmak istiyor ve yolumuza devam etmeyi arzuluyoruz. Bunun için de herkesi maça davet ediyorum" şeklinde görüşlerini aktardı.

Başkan Pamuk, teknik direktör Sinan Bayraktar'ın istifasının ardından hoca arayışlarının sürdüğünü sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
2. Lig'de toplu sonuç ve puan durumu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz