Futbol

''Paralarımızı alamıyoruz''

02 Ekim 2015 Cuma 19:36 - Son Güncelleme 02 Ekim 2015 Cuma 19:38

''Oyuncuları tutmakta zorlanıyorum, ciddi anlamda maddi sorunlarımız var''

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider durumda bulunan Manisaspor'un teknik direktörü Taner Taşkın, "Artık oyuncuları takımda tutmakta zorlanıyorum. Ciddi anlamda maddi sıkıntılarımız var. Teknik heyet, oyuncular ve personel olarak paralarımızı alamıyoruz" dedi.

Taşkın, yaptığı açıklamada, takımın maddi sıkıntılar içerisinde olduğunu söyledi.

Manisaspor'un 5 yılını garanti altına alacak bir takım kurduklarını ancak ciddi manada maddi sıkıntı içinde olduklarını belirten Taşkın, şunları kaydetti:

"Artık oyuncuları takımda tutmakta zorlanıyorum. Ciddi anlamda maddi sıkıntılarımız var. Teknik heyet, oyuncular ve personel olarak paralarımızı alamıyoruz. Bu huzursuzluk artık ayyuka çıktı. Ben de çocuklara 2 hafta önce söz vermiştim. Herhangi bir ödeme yapılmazsa ben de kendi adıma gerekeni yapacağım. Sözümün arkasındayım. Bu maçtan sonra çocuklara ve teknik heyete bir ödeme olmazsa gerekeni yapacağız."

Taşkın, ortaya başarılı bir takım çıkarttıklarını, başarılıyken para alamıyorlarsa sıkıntılı dönemlerde hiç para alamayacaklarını savundu.

Söylediklerinin "fırsatçılık" olarak değerlendirilmemesi gerektiğini dile getiren Taşkın, "Bu uzun süreden gelen bir şeydi. Adam gibi bir duruş gösterdik. Manisalı olmamdan dolayı gerçekten çok sabırlı davrandım. Şu anda kendi adıma hareket etmiyorum. Takım adına bu konuşmayı yapıyorum. Çünkü bu çocukların haklarını korumamız lazım" şeklinde konuştu.

Manisa'da birçok iş adamı ve sanayicinin olduğunu hatırlatan Taşkın, yaşanan maddi sıkıntıdan dolayı direkt yönetimi suçlamadığını, takımın geçmişten kalan borçlarının olduğunu ifade etti.

Manisaspor'un kentin tek markası olduğuna dikkati çeken Taşkın, "Biz sıkıntılar içinde boğuşurken futbolcuların da kafaları başka yerlere dağılmaya başladı. Motivasyon kaybı oluyor. İnancımızı yavaş yavaş kaybediyoruz. Bu takıma yazık edecekler" dedi.

Öte yandan ligde 10 puanla lider durumunda olan ve pazar günü deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor'la karşılaşmak için, maddi sıkıntı nedeniyle İstanbul'a kara yoluyla gittiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
2. ve 3. Lig'de haftanın hakemleri
Yükleniyor lütfen bekleyiniz