Futbol

Pazarspor keyifli

02 Ekim 2013 Çarşamba 11:58 - Son Güncelleme 02 Ekim 2013 Çarşamba 12:02

Yangın: "Önemli bir maçı kazandık"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Ofspor'u 1-0 yenen Pazarspor'un kulüp başkanı Hüseyin Yangın, puana ve morale ihtiyaçları olduğu bir dönemde önemli bir maçı galibiyetle kapattıklarını söyledi.

Yangın, Ofspor maçını kazandıkları için son derece mutlu olduklarını belirterek, "Puana ve morala ihtiyacımız olduğu bir haftada önemli bir maçı galibiyetle kapattık. Mutlaka da kazanmamız gereken bir maçtı. Maçtan önce 'ya kazanacağız ya kazanacağız' demiştik. Hocamız, futbolcularımız inanarak, aslanlar gibi bir mücadele ortaya koyarak sonucu lehimize çevirmesini bildiler" dedi.

Ofspor maçının kendileri için çıkış maçı olduğunu ifade eden Yangın, "Son sıraya 1 puanla demir atmış bir Pazarspor için bu iyi bir çıkış oldu. Bu çıkışımızı sürdüreceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Pazarspor'un 2-3 maç kötü gittiği zaman farklı senaryolar üretilmesinden son derece rahatsızlık duyduklarını dile getiren Yangın, şöyle devam etti:

"Bunu bilhassa kamuoyuna çok net olarak açıklıyorum. 20 yıldan fazla bir süredir futbol yöneticiliği yapıyorum. Belki de Türkiye'de en deneyimli futbol adamlarından biriyim. Bu işi çok iyi yaptığım anlamında bir iddiam yok ama çok iyi bildiğim konusunda kesinlikle iddialıyım. Biz iyi günler, kötü günler geçirdik, hocalar değiştirdik ama ne zaman hoca değiştirdiysek hep bir bedel ödedik.

Ben geçen yıl da bu sezon başında da söyledim. Maçtan önce hoca ve futbolcularla da paylaştım. Bir kez daha paylaşıyorum, biz bir ekip olarak yola çıktık. Transfer sezonu kapandı, bizim o gün itibariyle hocamız, oyuncumuz, tüm kadromuz yola çıktığımız ekiptir. Bu ekibimizle sonuna kadar devam edeceğiz. Özellikle hocamız ve teknik ekibimizle Pazarspor'un puan cetvelindeki yeri ne olursa olun ben olduğum müddetçe bu ekiple sonuna kadar devam edecek. Küme düşme noktasında olsa da. Önce ben giderim, sonra hocalar gider. Bunu bütün kamuoyu, Pazarspor'dan farklı noktalarda beklentileri olan herkes çok iyi bilsin."

Sıradaki Haber
Tokatspor için destek çağrısı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz