Futbol

Şanlıurfaspor, tahkime gidiyor

21 Aralık 2017 Perşembe 21:21 - Son Güncelleme 21 Aralık 2017 Perşembe 21:24

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor'da kulüp başkanı Emin Yetim, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun, futbolcu Mertcan Çam'ın darp edildiği iddiaları nedeniyle kendilerine verdiği cezalara ilişkin TFF Tahkim Kuruluna itirazda bulunacaklarını söyledi.

Yetim, yaptığı açıklamada, PFDK'nın kararlarını kulüp olarak hayretle karşıladıklarını söyledi.

Futbolcu Mertcan Çam'ın darp edilmesinden üzüntü duyduklarını belirten Yetim, konuyla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiğine değindi.

Karara itirazda bulunacaklarını vurgulayan Yetim, "Kurul kulübümüze çok ağır bir ceza vermiştir. Bu karar camiamızı derinden üzmüştür. Kurul, aslı olmayan düzmece bir yalandan dolayı bu kadar ağır, saçma karar vermiştir. Tahkim Kuruluna itirazda bulunacağız. Konuyla ilgili hukuki süreç zaten devam ediyor. Biz zaten şikayetçi olduk. " dedi.

Şanlıurfasporlu futbolcu Mertcan Çam, alacakları konusunda çıkan tartışmada, aralarında kulüp başkanı Emin Yetim'in de bulunduğu bazı kişilerce darbedildiğini öne sürmüş ve 6 Aralık'ta suç duyurusunda bulunmuştu.

PFDK iddialara ilişkin, kulüp başkanı Emin Yetim'e sürekli hak mahrumiyeti ve 180 bin lira para cezası, kulüp idarecisi Giray Küçük'e 1 yıl hak mahrumiyeti ve 60 bin lira para cezası, kulüp görevlisi Mustafa Müsri'ye ise 30 gün hak mahrumiyeti cezası vermişti.

Sıradaki Haber
Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Yetim'e ağır ceza
Yükleniyor lütfen bekleyiniz