Futbol

Tarsus İdmanyurdu, para sorununa çözüm arıyor

25 Eylül 2014 Perşembe 14:16 - Son Güncelleme 25 Eylül 2014 Perşembe 14:21

Yüksel: "Ay sonuna kadar acilen yaklaşık 300 bin liraya ihtiyacımız var''

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tarsus İdmanyurdu'nun başkanı Erdal Yüksel, takımın maddi sorun nedeniyle zor durumda olduğunu ve ay sonuna kadar 300 bin liraya ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Yüksel, Tarsus Kaymakamı Hasan Göç'ü ziyaretinde yaptığı konuşmada, yönetime birkaç ay önce geldiklerini ve yaşadıkları sıkıntılara rağmen transfer sezonunda iyi bir kadro kurduklarını belirterek, kulübün geçmişten kaynaklanan çok ciddi maddi sorunu bulunduğunu kaydetti.

Tarsus İdmanyurdu'na maddi kaynak sağlanması için herkesin seferber olmasını isteyen Yüksel, "Ay sonuna kadar acilen yaklaşık 300 bin liraya ihtiyacımız var. Tarsus İdmanyurdu'nun başarılı olması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Tarsus İdmanyurdu, tüm Tarsus halkının sevdasıdır. Bu sevdayı daha da artırmak amacındayız" dedi.

Yüksel, kulübe katkı için Kaymakam Göç'den de destek istedi.

Göç ise Belediye Başkanı Şevket Can ile sorunun çözümüne destek olmaya çalışacaklarını belirterek, "Takıma maddi destek sağlanması konusunda iş adamlarımıza ve işletmelerimize de görev düşmekte" diye konuştu.

Sıradaki Haber
''1 puan bile altın değerinde''
Yükleniyor lütfen bekleyiniz