Futbol

Tavşanlı Linyitspor'da yol ayrımı

05 Ocak 2015 Pazartesi 14:47 - Son Güncelleme 05 Ocak 2015 Pazartesi 14:50

TKİ Tavşanlı Linyitspor, teknik direktör Turmuş ile yollarını ayırdı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'da, teknik direktör Ümit Turmuş'un sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Kulüp Başkanı Akın Şirin, ligde başarısız sonuçlar alınmasının ardından Turmuş ile anlaşarak takımın başına getirdiklerini hatırlattı.

Turmuş döneminde de başarısız sonuçların devam ettiğini belirten Şirin, "Ümit hoca ile de karşılıklı olarak anlaşarak, ayrılık yaşadık" dedi.

Takımın başına alt yapıdan sorumlu olan Ahmet Erdinç'in getirildiğini açıklayan Şirin, "Kulübümüz, maddi sıkıntılar yaşıyor. Daha önce de kulübümüzde hem futbol oynayan hem de hocalık yapan Ahmet Erdinç ile anlaştık. Sezon sonuna kadar anlaşma imzaladık. Lig arası kısa olduğundan hemen bu sözleşmeyi imzalayarak bir an önce transfer çalışmalarına başlayacağız" ifadesini kullandı.

Erdinç de kulübün 5 yıldır alt yapı sorumluluğu yaptığını, takıma yabancı olmadığını belirterek, "Zaten burada yetiştim. Çok büyük bir kulübe sahibiz. Bu zor günlerde taraftarımızla bu yükün altından en iyi şekilde kalkacağız. İnşallah yeni bir sayfa açıp, takımı layık olduğu yere getireceğiz. Ben buna inanıyorum" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Ankaragücü Diyarbakır'da kayıp
Yükleniyor lütfen bekleyiniz