Futbol

Turgutluspor'da Basatemur’la yola devam

04 Şubat 2014 Salı 16:48 - Son Güncelleme 04 Şubat 2014 Salı 16:53

"Burhanettin Basatemur’a güven tazeleme ve hocayla yola devam kararı aldık"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Turgutluspor Başkanı Burçin Ayarcı, "Teknik direktörümüz Burhanettin Basatemur’a güven tazeleme ve hocayla yola devam kararı aldık" dedi.

Ayarcı, kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında, teknik direktör Burhanettin Basatemur ile devam etme kararı aldıklarını vurgulayarak, "Hocaya güven tazeleme ve hocayla yola devam kararı aldık. Bu kararın hem futbolcular, hem camia, hem de takım üzerinde olumlu etkileri olacağına ve kötü gidişata bir an önce dur diyeceğini düşünüyoruz. Turgutlu camiasına sevinçli ve daha iyi bir gelecek olma adına hayırlı olmasını diliyorum. Hoca muhabbetine son verilmesi açısından söyleyeceklerim bunlardır" diye konuştu.

Ayarcı, Manisaspor’a transfer olan İsmail Köse ile ilgili olarak da "İsmail Köse, Turgutluspor tarihinin belki de en yüksek bedelli transferidir. Transfer şartları taksitler halinde ödenmek koşuluyla 600 bin liraya Manisaspor’a verilmiştir. Satış opsiyonun yüzde 25’i kulübümüzdedir. Manisaspor’dan sözleşme ve ekleri alınmıştır. Kamuoyunu bilgilendirmek istedik. Bizim altyapımız, bizim tesislerimiz, bizim altyapı hocalarımız bunların her biri İsmail Köse gibi yetenekleri Türk futboluna katmaya devam edecektir" dedi.

Turgutluspor'un play off hedefiyle yola çıktığını vurgulayan Ayarcı, "Hedefimizden uzak değiliz. 7-8 puan farkı bu ligde kapanmayacak fark değildir. Tamamen şanssızlık, tecrübesizlik. Çok genç bir takımız. Tarsus’ta son vuruşlarda oyuncularımız formda olsa belki maçı kazanacaktık. Kimse endişelenmesin. Turgutluspor yandı bitti, küme düşüyor. Böyle bir şey yok" diye konuştu.

Basın sözcüsü Şahin Ek de Basatemur ile sezon sonuna kadar devam etme kararı aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Yönetim kurulu toplantısında Burhanettin Hocamızla sezon sonuna kadar devam kararı aldık. İnşallah bu haftayla kötü gidişe dur diyeceğiz. Gaziosmanpaşa maçıyla çıkışımızı sürdüreceğiz. Yönetim kurulu olarak oy birliğiyle Burhanettin Hocamızın arkasındayız." 

Sıradaki Haber
Altay'dan transfer şov
Yükleniyor lütfen bekleyiniz