Futbol

Turhan hocaya son veda

25 Ekim 2015 Pazar 14:14 - Son Güncelleme 25 Ekim 2015 Pazar 13:21

Turhan Özyazanlar'ın cenazesi İstanbul'da defnedilecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bandırmaspor'un kulüp başkanı Erhan Elmastaş, geçirdiği kalp rahatsızlığının ardından 60 yaşında hayatını kaybeden teknik direktörleri Turhan Özyazanlar'ın cenazesinin 26 Ekim Pazartesi günü İstanbul'da toprağa verileceğini bildirdi.

Elmastaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Özyazanlar'ın dün Bandırma 17 Eylül Stadı'nda oynanan Bandırmaspor-Alpedo Kahramanmaraşspor müsabakasının 70. dakikasında fenalaştığını ve Acıbadem Bursa Hastanesi'nde yaşamını yitirdiğini hatırlattı.

Olaydan büyük üzüntü duyduklarını vurgulayan Elmastaş, "Çok kısa sürede tanımamıza rağmen kendisi hakkında söyleyeceğimiz çok güzel şeyleri var ki kelimelere sığmaz. Oyuncularımız iki haftada kazandıkları ağabeylerini kaybetti. Çok iyi bir insandı. Zamansız ölümü, Bandırmaspor camiasını derinden üzdü" dedi.

Elmastaş, Özyazanlar'ın naaşının ikindi vakti İstanbul'da Karacaahmet Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verileceğini ifade etti.

Cenaze törenine futbolcularla katılacaklarını belirten Elmastaş, "Teknik direktörümüzün vefatı nedeniyle 27 Ekim Salı günü kulübümüzün kuruluşunun 50'nci yılı dolayısıyla vermeyi planladığımız yemeği erteledik. 30 Ekim Cuma günü deplasmanda Anadolu Üsküdar ile karşılaşacağız. Oyuncularımızın psikolojik durumuna bağlı olarak Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bu maçın ertelenmesini talep edebiliriz" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Buca'da Doğantez dönemi bitti
Yükleniyor lütfen bekleyiniz