Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Karaelmas rekora hazırlanıyor

23 Nisan 2015 Perşembe 12:15

Taraftar ortalamasında üç büyüklerle yarışan Kömürspor taraftarları rekora hazır

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor,geçtiğimiz haftalarda 9562 seyirci ortalaması ile üç büyükleri bile sollamıştı.Spor Toto 3.Lig'de bitime 3 hafta kala Play-Off'u garantileyen Zonguldak Kömürspor seyirci rekorunu kırmaya hazırlanıyor...

Sezon başından beri oynanan 9 lig maçında Süper Lig kulüplerinin maça gelen taraftar toplamının ortalaması 8 bin 632 iken, bu sayının Zonguldak Kömürspor’da 9 bin 562 olarak belirlenmişti. Taraftarlar iç saha maçlarında stadı hınca hınç doldurarak takıma müthiş bir destek sağlıyor.

Merkez nüfusu 125 bin olan Zonguldak adeta futbolla yatıp futbolla kalkıyor.125 bin nüfuslu şehrin Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden takımının bu kadar yüksek bir taraftar ortalamasıyla maçlarını oynaması şaşırtıyor.

En az 10 bin taraftar

Spor Toto 3. Lig'de bitime 3 hafta kala Play-Off'u garantileyen Zonguldak Kömürspor, Pazar günü 32'nci hafta maçında lider Tuzlaspor'u konuk edecek. Lacivert-Kırmızılı renklere gönül veren taraftarlar, Karaelmas Kemal Köksal Stadı tribünlerini hınca hınç doldurmayı hedefliyor. Sosyal medya aracılığıyla birlik olan taraftarlar, "En az 10 bin taraftar" sloganıyla Lacivert-Kırmızılı renklere gönül veren tüm herkesi maça davet etti.


Kömürspor'un taraftar grupları hem 3'üncü sıradaki yerin, hem de prestijin korunması açısından önemli sayılan Tuzlaspor maçı öncesi birliktelik çalışmalarını sürdürüyor. Tribün liderleri, sosyal paylaşım sitesinden verdikleri mesajlarla merkez ve ilçelerin yanı sıra gurbetteki taraftarları Pazar günü maça beklediklerini dile getiriyorlar.
 

Etiketler: Taraftar rekoruZonguldak Kömürspor