Futbol

Karşıyaka'dan örnek davranış

14 Nisan 2020 Salı 10:59 - Son Güncelleme 14 Nisan 2020 Salı 11:08

Karşıyaka Spor Kulübü, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele eden 18 sağlık görevlisini misafir ediyor.

Karşıyaka Futbol Altyapı Sorumlusu Tufan Özküçükler, yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Turgay Büyükkarcı'nın, koronavirüs salgını sürecinde Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ni Sağlık Bakanlığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesinin hizmetine açtığını belirtti.

Kendilerinin antrenmanlara ara verdiğini ve tesisteki lojmanların boşaltıldığını kaydeden Özküçükler, "Bir süre sonra Çiğli Araştırma Hastanesinden talep geldi. Biz de tesisleri onlar için hazırladık. Şu an tesislerimizde 18 sağlık personelini misafir ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Tesiste konaklayan yardımcı sağlık personeli Şule Oflaz ise koronavirüsle mücadeleyi sürdürdüklerini, evinde eşi ve iki çocuğunun yanı sıra kayınvalidesinin bulunduğunu belirterek, "Onlara herhangi bir bulaş götürmeme açısından biz de burada istirahat ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Yardımcı sağlık personeli Gülşah Karakoç da kendilerini ve gelen hastaları korumaya çalıştıklarını, ailesini korumak amacıyla tesislerde konakladığını kaydetti.

Nihat Kaya da olası riskleri ailesine taşımamak için tesislerde kaldığını aktardı.

Kaynak: AA

Sıradaki Haber
Karşıyaka sonlarda atıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz