Futbol

Manisaspor'da Bülent Ataman dönemi

04 Kasım 2020 Çarşamba 14:39 - Son Güncelleme 04 Kasım 2020 Çarşamba 14:43  |  Kaynak : DHA

MİSLİ.com 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta çıktığı 7 maçta 1 puan alan ve son sıradan kurtulamayan Manisaspor'da, Ahmet Seçgin'le yolların ayrılması üzerine boşalan teknik direktörlük görevine, takımın eski kalecilerinden Bülent Ataman getirildi.

Siyah-beyazlılarda 2003-2008 yılları arasında kaleyi koruyup kulüp tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkan kadroda da yer alan 46 yaşındaki Ataman, Başkan Murat Yörük'le Tarık Almış Tesisleri'nde bir araya gelerek 12 sene sonra döndüğü kulüple 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Bülent Ataman törende, "Başkanımız Murat Yörük beni aradığında teklifi düşünmeden kabul ettim. Futbolcu olarak ayrıldığım Manisaspor'umumuza teknik direktör olarak geri dönmenin gururunu yaşıyorum. Bugünden itibaren Manisaspor'un başarısı için gecemizi gündüzümüze katıp çalışmaya başlayacağız" dedi.

Murat Yörük ise "Kulübümüzde efsane olmuş ve Manisaspor sevgisinden hiçbir zaman şüphe etmediğimiz hocamıza yeni görevinde başarılar dilerim" diye konuştu. Ataman'ın yardımcılıklarını Murat Özkan, Eray Er, Emre Akçekoce ve Aykut Gürler yapacak.

Sıradaki Haber
Eski başkan kulüp doktoru oldu
Yükleniyor lütfen bekleyiniz