Futbol

3. kez Werder Bremen'de

07 Eylül 2015 Pazartesi 11:08 - Son Güncelleme 07 Eylül 2015 Pazartesi 11:14

Claudio Pizarro'nun 3. kez Werder Bremen'e transfer olduğu açıklandı.

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te forma giyerken sözleşmesi uzatılmadığı için kulüpsüz kalan Claudio Pizarro'nun 3. kez Werder Bremen'e transfer olduğu açıklandı.

Werder Bremen'in internet sitesinden yapılan açıklamada, tecrübeli futbolcuyla sezon sonuna kadar anlaşma yapıldığı duyuruldu. Pizarro'nun sağlık kontrolünün ardından öğle saatlerinde basın toplantısıyla tanıtımı yapılacağı ifade edildi.

Dün gece Bremen'e gelen Perulu futbolcuyu havalimanında 500 kadar taraftarın karşıladığı belirtildi. Pizarro'nun Werder Bremen'de 14 numaralı formayı giyeceği aktarıldı.

Teknik Direktör Viktor Skripnik, Pizarro'nun takıma gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, futbolcunun kalitesi üzerine konuşmaya gerek olmadığını ve bir an önce takımda yerini alması için gerekli imkanları vermeleri gerektiğini belirtti.

Üç yıl aradan sonra tekrar Werder Bremen'e dönen 36 yaşındaki Pizarro, "Buraya döndüğüm için çok mutluyum. Tecrübemi en iyi şekilde takıma yansıtmaya çalışacağım" dedi.

Bundesliga'da oynadığı 383 karşılaşmada 176 gol kaydeden Pizarro, ligdeki en fazla gol atan yabancı futbolcu unvanını elinde bulunduruyor.

Claudio Pizarro daha önce 1999-2001 ve 2009-2012 yıllarında Werder Bremen'de forma giymişti.

Sıradaki Haber
Galatasaray'dan flaş başvuru
Yükleniyor lütfen bekleyiniz