Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Adebayor Süper Lig'de

31 Ocak 2017 Salı 13:40

Medipol Başakşehir, her transfer döneminde Türk kulüpleriyle adı geçen Adebayor'u renklerine bağladı.

Ara transfer döneminde hız kesmeyen Medipol Başakşehir son imza gününü iyi değerlendirdi. Turuncu-lacivertliler,  her transfer döneminde Türkiye'deki kulüplerle adı geçen 32 yaşındaki Togolo golcü  Emmanuel Adebayor ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Togolu yıldız sonunda Süper Lig'de

BİTEN TRANSFERLERİ GÖRMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Spor Toto Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Medipol Başakşehir, 32 yaşındaki Togolu golcü Emmanuel Adebayor'u kadrosuna kattı.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, yaptığı açıklamada, bonservisi elinde olan Adebayor ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardıklarını belirtti.

Mustafa Saral, sağlık kontrolünden geçen Adebayor'un takıma büyük güç katacağına inandığını söyledi.

Fransız ekibi Metz'de profesyonel futbol kariyerine başlayan Adebayor, Monaco, Arsenal, Manchester City, Real Madrid ve Tottenham Hotspur gibi önemli takımların formalarını giydi. Adebayor, son olarak geçen sezon Crystal Palace'ın formasını terletti. Bonservisi elinde olan 32 yaşındaki futbolcu bu sezon herhangi bir takımın formasını giymedi

Turuncu-lacivertliler, ara transfer döneminde İrfan Can Kahveci, Egemen Korkmaz ve Junior Caiçara'dan sonra Adebayor ile dördüncü transferini yaptı.

Etiketler: ArsenalEmmanuel AdebayorManchester CityMedipol BaşakşehirPremier LigTogolu forvetTottenhamTransfer