Futbol

Ahmet Ağaoğlu'ndan Sörloth açıklaması

22 Eylül 2020 Salı 16:25 - Son Güncelleme 22 Eylül 2020 Salı 17:15  |  Kaynak : TRT SPOR

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Alexander Sörloth'un Bundesliga ekibi Leipzig'e transfer olması ve transfer çalışmalarıyla ilgili TRT SPOR'a önemlli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Sörloth'un 20 milyon euro bedelle Leipzig'e transfer olmasıyla ilgili TRT SPOR'a konuştu.

Ağaoğlu, Sörloth' ile ilgili ''Ciddi şekilde Tottenham, Lyon ve Leipzig ilgilendi. Oyuncu baştan beri Bundesliga'da oynamak istediğini, Leipzig'in kendisi için doğru bir platform olacağı konusunda ısrarcıydı. Sörloth iyi bir karakter ve iyi bir futbolcu. İşinden başka bir şey düşünmeyen ve büyük hedefleri olan bir futbolcu. İnşallah Leipzig'de başarılı olur ve daha büyük kulüplere gider. Oyuncunun Trabzon'a gelmemesi ve sözleşme imzalamaması için çaba sarf edenler de vardı.'' yorumunu yaptı.

Ahmet Ağaoğlu, ''Trabzonspor bir futbolcuya harcama limiti ve Finansal Fair Play kuralları gereği 2,5 milyon euro net maaş veremez. Sözleşme aşamasına geldiğimiz 2-3 futbolcu var. Transfer edeceğimiz oyuncular ya satın alma opsiyonlu kiralık ya da çok düşük bonservis bedelli olacak. Göreve geldiğimizden bu yana takımın borcunu ciddi oranda azalttık, bunu yaparken de zirve yarışından kopmadık.'' ifadelerini kullandı.

Başkan Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı ile ilgili ''Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor'a kiralık gelme durumu yok, Lille oyuncuyu bırakmak istemiyor.'' dedi.

Sıradaki Haber
Sörloth resmen Leipzig'de...İşte bonservis bedeli
Yükleniyor lütfen bekleyiniz