Futbol

Ahmet Bulut'tan Gökhan Gönül açıklaması

12 Mayıs 2020 Salı 12:02 - Son Güncelleme 12 Mayıs 2020 Salı 12:08

Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut, Fenerbahçe ile görüşmediğini söyledi. Bulut, ''Koronavirüs sebebiyle Gökhan ile sadece telefonla konuşabiliyoruz. Verilmiş bir kararımız yok'' dedi.

Gökhan Gönül'ün önümüzdeki sezon hangi takımın formasını giyeceği merak konusu. Tecrübeli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, Fanatik Gazetesi'ne verdiği röportajda; Fenerbahçe veya başka bir takımla görüşmediklerini söyledi.

Bulut, “Gökhan Gönül ile alakalı olarak ne Fenerbahçe’den ne de başka bir takımdan kimseyle görüşmedim. Gökhan’ın Beşiktaş ile bir kontratı var ve bu sözleşme devam ederken başka bir takımla temas kurmam doğru olmaz" dedi.

35 yaşındaki sağ bekin menajeri, "Gökhan Fenerbahçe’den ayrıldığı dönemde o dönemki yönetim, kendisiyle kontrat yenilemek istemedi. Gökhan da ayrıldı ve yoluna gitti. Koronavirüs sebebiyle sadece telefonla konuşabiliyoruz. Verilmiş bir kararımız yok” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş yönetimiyle de görüşmediklerini söylen Ahmet Bulut, “Sezon sonunda kontratı sona erince oturup konuşacağız. Piyasanın durumu belirsiz. Sezon sonunda hep beraber masaya oturup Gökhan’ın geleceğini şekillendiririz” diye konuştu.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Isla'dan ayrılık sinyali
Yükleniyor lütfen bekleyiniz