Futbol

Alanyaspor'a 3 takviye

14 Ağustos 2015 Cuma 14:00 - Son Güncelleme 14 Ağustos 2015 Cuma 15:53

Alanyaspor, Osmanlıspor'dan 2, Gençlerbirliği'nden de bir oyuncuyla anlaştı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Osmanlıspor'dan 2, Gençlerbirliği'nden de bir oyuncuyla anlaştı.

Turuncu-yeşilliler, Osmanlıspor'dan sağbek Caner Arıcı ve stoper Ahmet Kesim'i, Gençlerbirliği'nden de kanat oyuncusu Tayfur Bingöl'ü bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Sezonun ilk haftasında 15 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak Alanyaspor'un takım kadrosuna Tayfur Bingöl dahil edildi.

Caner ve Ahmet, Osmanlıspor'da geçen sezon TFF 1. Lig'de şampiyonluk yaşamış, Tayfur Bingöl ise Adana Demirspor'da play-off oynamıştı.

Bakan Çavuşoğlu'na teşekkür

Turuncu-yeşilli kulüpten yapılan yazılı açıklamada, transfer çalışmalarına büyük destek veren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür edildi.

Alanyaspor Kulübü Onursal Başkanı da olan Bakan Çavuşoğlu'nun Gökay İravul'un bonservis sorununu çözdüğü ve takıma bedelsiz olarak kazandırıldığının belirtildiği açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Bakanımız ayrıca Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile görüşerek Artun ve Tayfur'un transferiyle ilgili görüşmeler yapmış ve satın alma opsiyonunu çok makul bir rakama düşürmüştür. Aynı kulüpten Tayfur'un Alanyaspor'a kazandırılması için çalışmalar yapmış, maddi boyutunu üstlenmiştir. Bakanımız ayrıca kulübümüzün forma reklamları ve isim sponsorluğu konusunda önemli çalışmalar yapmaktadır. Her zaman olduğu gibi Alanyasporumuza gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz."

Sıradaki Haber
"Laziolu Romagnoli cenazen yakındır"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz