Futbol

Ali Koç: Gelenler ve gidenler olacak

21 Ocak 2021 Perşembe 21:27 - Son Güncelleme 21 Ocak 2021 Perşembe 23:15  |  Kaynak : TRT SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 1-1 berabere kaldıkları Sivasspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Koç, ''Ayrılacak da olacak, gelecek de olacak. İsimleri belli ama zamanı gelince açıklarız.'' dedi.

1-1 sona eren Demir Grup Sivasspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Başkanı Al Koç, ''Bugün hava şartlarına soğuğu eklediğimizde zor olacağını biliyorduk. 1-1 maçın hakkıydı. Sezon sonunda 1 puanın değeri daha iyi belli olacak. Mecnun başkanı misafirlikleri için teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Maç saatiyle de ilgili konuşan Ali Koç, ''Geçen hafta da söyledim. Maç saatleriyle ilgili talebimiz olmaz. Erzurum'da 4'te oynadık. Federasyona yardımcıo olmak lazım. İnanılmaz yoğun takvimi ayarlamaya çalışıyorlar. Erken saatlerde 3-5 derece daha sıcak olacaktı ama tartışacak veya tenkit edecek bir şey olduğunu zannetmiyorum. Federasyonun bu konuda hakkını vermek lazım.'' dedi.

Başkan Ali Koç, transfer ile ilgili gelen soruya "Ayrılacak da olacak, gelecek de olacak. İsimleri belli ama zamanı gelince açıklarız.'' diye yanıt verdi.

Sıradaki Haber
Mecnun Otyakmaz'dan Pato açıklaması
Yükleniyor lütfen bekleyiniz