Futbol

Atiba tamam sırada Gökhan Töre var

02 Temmuz 2021 Cuma 10:59 - Son Güncelleme 02 Temmuz 2021 Cuma 11:39  |  Kaynak : TRT SPOR

Beşiktaş'ta iç transfer görüşmeleri devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Atiba ile sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağladı. Gökhan Töre için görüşmeler sürüyor.

5 Temmuz'da topbaşı yapacak Beşiktaş'ta iç transferde hareketli günler yaşanıyor. Siyah-beyazlılar, Atiba Hutchinson ile 1 yıl daha yola devam etme konusunda el sıkıştı.

8 sezondur Beşiktaş’ta forma giyen Atiba, kariyerini 1 sene daha sürdürecek. Yönetim, futbolu bıraktıktan sonra teknik ekibe girmek isterse deneyimli isme kolaylık sağlayacak.

Gökhan Töre ile de devam etmeyi planlayan yönetim, oyuncunun temsilcisiyle görüşüyor. Bu transferin de önümüzdeki günlerde olumlu sonuçlanması bekleniyor.

Ayrıca Kanadalı golcü Cyle Larin ile de sözleşme uzatmak isteyen siyah-beyazlılar, ilk görüşmeyi gerçekleştirmişti.

Yönetim, Temmuz ayının sonlarında milli takımdan dönecek Larin ile yeniden masaya oturarak anlaşmayı amaçlıyor.

Kartal'ın golcü arayışı sürüyor

Dış transferde de önceliğini hücum bölgesine veren Beşiktaş, santrfor adaylarıyla temaslarını sürdürüyor.

Diego Costa, Aleksandar Mitrovic, Edin Dzeko gibi isimleri listesinde bulunduran yönetim, mali yapısını zorlamadan fayda sağlayacak bir isme imza attırmanın peşinde.

Adaylar arasında Diego Costa'nın ön plana çıktığı ifade edildi. Ancak Brezilya asıllı İspanyol futbolcuya, Benfica’nın da talip olduğu öğrenildi. 32 yaşındaki oyuncunun, Portekiz ekibinin teklifini değerlendirmeye yakın olduğu gelen haberler arasında.

Siyah-beyazlılar, Diego Costa’nın başka bir takıma imza atması durumunda diğer isimlerle görüşmelerini yoğunlaştıracak. 

Sıradaki Haber
Akabueze Bandırmaspor'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz