Futbol

Başkan devrede, yıldızı bitiriyor

30 Mayıs 2014 Cuma 07:40 - Son Güncelleme 30 Mayıs 2014 Cuma 08:08

Ünal Aysal, yıldız oyuncunun tapusunu almak için harekete geçti.

Galatasaray'da Mevlüt operasyonu için artık son 1-2 gün... Başkan Ünal Aysal, bir süredir görüşmeleri devam eden Mevlüt Erdinç'in tapusunu almak için harekete geçti. Daha önce oyuncunun menajeri Pierre Frolet ile anlaşan Aysal, Fransa'da Saint Etienne kulübü ile masaya oturup G.Saray'ın yeni sezondaki ilk transferini duyuracak. Aysal, Mevlüt'e 4 yıllık 2.2 milyon eurodan garanti para olarak 8.8 milyon euro teklif etmiş ve "evet" yanıtı almıştı.

CHEDJOU TAKASI DA MASADA

Bülent Tulun ise hafta başında Fransız ekibi yöneticileri ile görüşmüş ve 8 milyon eurodan bonservis fiyatını önce 6 milyona, sonra da 4.5 milyon euro+500 bin Şampiyonlar Ligi bonusu olmak üzere 5 milyona indirmişti. G.Saray cephesi 3 milyon euroyu gözden çıkartırken bu iş 4 milyona da bitebilir. B planı olarak ise Lille'den 6.6 milyon euroya alınan stoper Chedjou'nun takası. Aysal, karşılıklı takasla da bu işi bitirmeye çalışacak.

JEREMY MENEZ GÜNDEMDE

Aysal'ın Mevlüt dışında PSG'de sözleşmesi biten Jeremy Menez ile de görüşeceği iddia ediliyor. 27 yaşındaki kanat oyuncusu için Başkanın temaslara geçeceği ve menajeri Alain Migliaccio ile masaya oturup teklif yapacağı belirtildi. Menez'in değeri 14 milyon euro olarak hesap ediliyor. Yine Lille'den 30 yaşındaki Rio Mavuba'da görüşülecekler listesinde.

ASTORİ KİRALANIYOR

Mancini'nin savunmaya istediği Cagliari'li Davide Astori için kiralama atağı. İtalyan basını, "Astori için kulübü 7 milyon istedi. G.Saray 3 milyona kiralamayı teklif etti. Anlaşma olabilir. Ancak İtalya'da çok sayıda kulüp onu istiyor" iddiasında bulundu.

AKŞAM

Sıradaki Haber
Genç Semih rahatsız!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz