Futbol

Beşiktaş, Chadli transferini bitirmeye yakın

28 Temmuz 2018 Cumartesi 22:57 - Son Güncelleme 29 Temmuz 2018 Pazar 01:01

Beşiktaş, transferde hareketli günler yaşıyor. Umut Nayir ve Enzo Roco transferlerini arka arkaya açıklayan siyah-beyazlılar kanat ağırlıklı oynayan ve zaman zaman 10 numarada da görev yapabilen Nacer Chadli'yi kadrosuna katmak üzere. Beşiktaş ile Chadli'nin kulübü West Bromwich arasındaki pazarlıkta rakam konusunda çok az bir fark kaldığı belirtiliyor. 

Bu sezon ilk yabancı transferini Enzo Roco ile gerçekleştiren siyah-beyazlılar, ikinci yabancı transferini de gerçekleştirmeye çok yakın...

Beşiktaş, Belçikalı Nacer Chadli'nin transferinde önemli mesafe kat etti. Siyah-beyazlı ekibin, Chadli ile her konuda anlaştığı belirtiliyor.

28 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Beşiktaş'ın, İngiliz ekibi West Bromwich ile anlaşmaya yakın olduğu kaydediliyor. Transfer ücreti konusunda iki kulübün rakamları arasında çok az bir fark kaldığı ifade ediliyor. 

Teknik direktör Şenol Güneş'in özellikle istediği futbolculardan biri olan Chadli'nin transferinin son anda bir aksilik çıkmazsa birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.

Belçika Milli Takımı'yla 2018 Dünya Kupası'nda boy gösteren Chadli, son iki sezondur Premier Lig ekiplerinden West Bromwich forması giyiyor. Mavi-beyazlı formayla 38 resmi maça çıkan Belçikalı yıldız, bu maçlarda 6 gol atarken, 5 de gol pası verdi. 

Sıradaki Haber
Atiba 1 yıl daha Beşiktaş'ta
Yükleniyor lütfen bekleyiniz