Futbol

Beşiktaş gelecek sezonu planlıyor

02 Haziran 2020 Salı 13:11 - Son Güncelleme 02 Haziran 2020 Salı 13:16

Beşiktaş'ta transfer girişimleri, takımdan ayrılacak oyuncuların netleşmesinin ardından başlayacak. Yönetimin, yeni sezonda belirlediği mali kriterlerin dışına çıkmayacağı belirtildi.

Beşiktaş'ta, gelecek sezonu planlıyor. Belirlenen mali kriterlerden ödün verilmeyecek ve sezon sonu birçok oyuncuyla yollar ayrılacak. Vedalaşılacak isimlerin netleşmesinin ardından da transfer çalışmalarına başlanacak.

Kiralanan futbolcular Oğuzhan Özyakup, İsimat-Mirin, Cyle Larin, Fatih Aksoy ve Sedat Şahintürk geri dönecek.

Larin ve Mirin’in takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.  Teknik direktör Sergen Yalçın, Oğuzhan ve Fatih’in ise kalmasını istiyor. 

Sedat’ın durumu da sezon başı kampından belli olacak. Kiralık sözleşmeleri sezon sonu sona erecek olan Rebocho ve Diaby takımdan ayrılacak. 

Douglas ve Roco’dan da takım bulması istendi.  Elneny ve Boateng’in durumları ise belirsizliğini koruyor.

Elneny için hem Arsenal’le hem de Mısırlı futbolcuyla masaya oturacak olan siyah beyazlılar, maaşında indirim yapılması durumunda başarılı oyuncunun kalmasını istiyor.

Boateng de ücretinde indirim yapmayı kabul ederse gelecek sezon da Beşiktaş’ın formasını giyecek.

Sözleşmeleri devam eden oyuncularla da maaş indirimi konusunda görüşmelerine devam eden yönetimin, sonuç alınamaması durumunda bu oyuncuları da satış listesine koyabileceği belirtiliyor.

Kaynak: TRT SPOR
 

Sıradaki Haber
Ahmet Ağaoğlu'ndan Novak açıklaması
Yükleniyor lütfen bekleyiniz