Futbol

Beşiktaş imzayı attırıyor

10 Mayıs 2014 Cumartesi 11:12 - Son Güncelleme 10 Mayıs 2014 Cumartesi 11:17

Siyah-beyazlı yöneticilerin Diego Ribas ile anlaştığı öne sürüldü.

Vatan'ın haberine göre, Beşiktaş, Diego Ribas’ın transferi için artık gün sayıyor. Sambacı eğer Beşiktaş’a verdiği sözü tutarsa 24 Mayıs’ta oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finalinden sonra resmen Kartal olacak.

Yapımı süren Vodafone Arena’ya gelecek sezon geçmek isteyen Beşiktaş, loca ve kombine satışlarını düşünerek kadrosuna bir dünya yıldızı katmak için aylardır çalışma yürütüyordu. Kartal’ın belirlediği listede en öne çıkan isim de bonservisi Wolfsburg’da olan ve Atletico Madrid’de kiralık olarak forma giyen Diego oldu.

Alman ekibiyle sözleşmesi biteceği için bonservis bedeli olmayan futbolcuyla el sıkıştıklarını açıklayan Beşiktaşlı yöneticiler “Biz Diego ile her konuda anlaşmaya vardık. Ancak kendisi ‘Sözleşmeyi Şampiyonlar Ligi finalinden sonra imzalayalım’ dedi. Biz esasında bu imzayı finalden önce attırmak istiyorduk fakat kendisi ısrarcı oldu. Artık 24 Mayıs’ı bekliyoruz. Eğer verdiği sözü tutarsa Şampiyonlar Ligi finalinden sonra sözünü yerine getirip resmi imzayı atacaktır” diye konuştular.

Kaynak: Vatan

Sıradaki Haber
Atletico, bir G.Saraylının daha peşinde
Yükleniyor lütfen bekleyiniz