Futbol

Beşiktaş, Negredo ve Love ile yol ayrımında

21 Ağustos 2018 Salı 10:39 - Son Güncelleme 21 Ağustos 2018 Salı 11:59

Beşiktaş, Negredo ve Vagner Love ile yol ayrımında... Siyah-beyazlılar, İspanyol golcü için Al Nassr ile büyük oranda anlaşırken, Vagner Love için de Göztepe ile görüşmeler sürüyor.

Beşiktaş, yaz başından beri gönderilmesi planlanan Alvaro Negredo ve Vagner Love'ın satışı konusunda önemli mesafe kat etti.

Siyah-beyazlılar, LASK Linz ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarında takıma galibiyeti getiren golleri atan İspanyol yıldız için Al Nassr ile anlaşmaya vardı.

Suudi Arabistan temsilcisinin, oyuncunun satışının önündeki en büyük engel olan yıllık 4 milyon 350 bin Avroluk maaşını karşılamayı kabul ettiği öğrenildi.

Artık gözler daha önce de Arap yarımadasından teklif alan deneyimli golcüye çevrildi. Negredo, Al Nassr'a gitmeyi kabul ederse, transfer resmen açıklanacak.

Öte yandan Beşiktaş, bir diğer golcüsü Vagner Love ile de yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların Sambacı için Göztepe ile görüşmelerini sürdürüyor. 

İzmir ekibi, oyuncunun yaklaşık 2 milyon Avroluk yıllık maaşının bir bölümünü Beşiktaş'ın karşılanmasını istemesi ise şimdilik bu transferin önündeki en büyük engel olarak görülüyor. İki ekibin ortada buluşması halinde Vagner Love, 1 yıl Göztepe'ye kiralanacak. 

Sıradaki Haber
Josue Sa, Kasımpaşa'da
Yükleniyor lütfen bekleyiniz