Futbol

Beşiktaş’a Hollandalı 10 numara

04 Haziran 2018 Pazartesi 13:27 - Son Güncelleme 04 Haziran 2018 Pazartesi 13:35

İngiliz basını, Beşiktaş'ın, Everton'dan Hollandalı orta saha oyuncusu Davy Klaassen’i kiralamak için harekete geçtiğini öne sürdü.

Beşiktaş, önümüzdeki sezonunun transfer çalışmalarına başladı. Anderson Talisca'nın takımdan ayrılmasının ardından "10 numara" pozisyonuna takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar için İngiltere'den çarpıcı bir iddia geldi.

Sky Sports kanalı, Beşiktaş'ın, Everton'ın orta saha oyuncusu Davy Klaassen'i kadrosuna katmak istediğini belirtti. Hollandalı futbolcunun yüksek maliyeti nedeniyle, Beşiktaş Klaassen'i kiralamak istiyor.

Cenk Tosun görüşmelerinde Everton kulübü ile kurulan sıcak ilişkilerin, bu transferi kolaylaştırabileceği ifade ediliyor.

Öte yandan Hollandalı yıldızın, Cenk ile arasının çok iyi olduğu ve milli golcünün de Klaassen’e "Beşiktaş’ta oynamalısın" dediği öğrenildi.

Davy Klaassen, geçtiğimiz yaz kaptanlığını yaptığı Ajax’tan 27 milyon Avroya Everton’a transfer olmuştu. 25 yaşındaki futbolcu, Everton formasıyla 16 resmi maça çıktı ve gol sevinci yaşayamadı.

Sıradaki Haber
Emre Mor'un transferi için Albayrak devrede
Yükleniyor lütfen bekleyiniz