Futbol

Beşiktaş'a sürpriz golcü

05 Haziran 2014 Perşembe 11:00 - Son Güncelleme 05 Haziran 2014 Perşembe 11:06

Beşiktaş, forvet sorununu Gyan ile çözmeyi planlıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 2013-2014 sezonunu üçüncü sırada tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turundan katılmaya hak kazanan Beşiktaş'ta, Ganalı futbolcu Asamoah Gyan'ın transfer gündeminde olduğu öğrenildi.

Katar basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş'ın transfer gündeminde, Ganalı golcü Asamoah Gyan bulunuyor. Siyah-beyazlılarda sözleşmesi sona eren ve henüz anlaşma sağlanamayan Portekizli forvet Hugo Almeida'nın alternatifleri değerlendirilmeye başlandı. Ön eleme turlarını sorunsuz geçerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi hedefleyen Beşiktaş, bu doğrultuda forvet sorununu Gyan ile çözmeyi planlıyor.

2010 DÜNYA KUPASI'NIN YILDIZLARINDAN

Siyah-beyazlıların gündeminde olduğu iddia edilen 28 yaşındaki futbolcu Asamoah Gyan, 5 maçta attığı 3 golle ve sergilediği performansla 2010 FIFA Dünya Kupası'nın da yıldızlarından biri olmuştu. Afrika kıtasında düzenlenen ilk Dünya Kupası olma özelliğini taşıyan organizasyonda Gyan'lı Gana çeyrek finalde Uruguay ile karşılaşmıştı. Mücadelenin normal süresi 1-1'lik eşitlikle sona ererken, uzatmaların son dakikasında Luis Suarez gole giden topu eliyle çizgiden çıkarınca hakem Gana lehine penaltı kararı vermişti. Penaltı noktasının başına geçen Asamoah Gyan, golü kaçırınca penaltılara giden mücadele Uruguay'ın 4-2 üstünlüğü ile sona ermiş ve Uruguay yarı finale yükselmişti.

İtalya'da Udinese, İngiltere'de Sunderland, Fransa'da Rennes gibi takımların formasını giyen Gyan, 2010 Dünya Kupası performansının ardından Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da transfer gündemine gelmişti. Tecrübeli forvet şu anda Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımında forma giyiyor.

HTSPOR

Sıradaki Haber
"Galatasaray'da para çok"
Yükleniyor lütfen bekleyiniz