Futbol

Beşiktaş'a teklif yağıyor

20 Temmuz 2018 Cuma 14:22 - Son Güncelleme 20 Temmuz 2018 Cuma 14:37

Beşiktaş'ın oyuncularına teklif yağıyor. Fabri gitti gidecek. Vida için West Ham 22 milyon Avroluk resmi teklifle siyah-beyazlıların kapısını çaldı. Negredo'ya Suudi Arabistan'dan, Quaresma'ya ise Çin'den takipler var.

Beşiktaş gelenler açısından olmasa da gidenler açısından oldukça hareketli bir transfer dönemi geçiriyor.

Fulham, İspanyol file bekçisi Fabri için yaptığı teklifi, bonuslarla birlikte 6 milyon avronun üzerine çıkardı.

Kalan son pürüzlerin de giderilmesinin ardından tecrübeli eldivenin Londra'ya giderek, yeni takımı için imza atması bekleniyor.

Her geçen gün taliplerini artıran Domagoj Vida konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. West Ham, 22 milyon avroluk bir teklifle resmi olarak Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Ancak siyah-beyazlı yönetimin oyuncuyu 30 milyon avrodan aşağıya bırakmaya niyeti yok...

Satış listesinde bekleyen Alvaro Negredo'ya da Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal'in talip olduğu öğrenildi. Al Hilalli yöneticilerin ilerleyen günlerde İstanbul'a gelerek, siyah-beyazlılarla masaya oturacağı ifade edildi.

Transfer dönemi resmi olarak kapanmasına rağmen Çin kulüplerinin Ricardo Quaresma'ya olan ilgisi sürüyor. Menajer değişikliğine giden Portekizli yıldızın, özel hukuki bir boşluktan yararlanacağı ve bu yolla yaklaşık 7 milyon avro karşılığında Çin'e transfer olacağı iddia edildi. 

Sıradaki Haber
Beşiktaş, Japon yıldızı gözüne kestirdi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz