Futbol

Beşiktaş'ta büyük operasyon başlıyor!..

16 Mayıs 2014 Cuma 14:45 - Son Güncelleme 16 Mayıs 2014 Cuma 14:45

Bilic'in kadroda düşünmediği tam 11 isimle yolların ayrılması bekleniyor.

Yeni sezonun transfer çalışmalarına çok hızlı bir şekilde başlayan Siyah-Beyazlılar'da takımdan gönderilecek isimler de netleşmeye başladı. Teknik direktör Slaven Bilic'in kadroda düşünmediği tam 11 isimle yolların ayrılması bekleniyor. Yönetim kıyıma ilk olarak yabancılardan başlayacak. Sakatlığı nedeniyle sezona kapatan Sivok ve Escude listenin zirvesinde. Yine sakatlığı nedeniyle bu sezon bekleneni veremeyen Holosko da yolcular arasında.

Kadro dışı bırakılan Dany'ye de 'güle güle' denilecek.

ABD'Lİ JONES İÇİN ÇALIŞMA YAPILMAYACAK

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Hugo Almeida ile de kesin olarak yollar ayrılıyor. Uzun süredir Slaven Bilic tarafından kadroya alınmayan Manuel Fernandes ayrılık için artık gün sayarken, devre arasında Schalke'den kiralanan fakat performansıyla hayal kırıklığı yaratan Jones'un gidişi de kesinleşti. Beşiktaş yönetiminin sezon sonunda tam 5 yerli futbolcuyu da göndermesi bekleniyor.

GENÇ MUHAMMET'İN KİRALANMASI GÜNDEMDE

Disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk ve İbrahim Toraman kesin olarak kadroda düşünülmüyor. Sezon başından bu yana forma yüzü göremeyen Gökhan Süzen ve artık eski performansından çok uzak olan Uğur Boral da gönderilecekler arasında yer alıyor. Bilic'in beklenen çıkışı yapamayan genç Muhammet'in kiralanmasının da gündemde olduğu öğrenildi.

TAKVİM

Sıradaki Haber
Final maçı Trabzon'a yaradı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz