Futbol

Beşiktaş'ta hedef Kalinic ve Santon

28 Ağustos 2020 Cuma 11:24 - Son Güncelleme 28 Ağustos 2020 Cuma 11:43  |  Kaynak : TRT SPOR

Beşiktaş’ta transfer çalışmaları devam ediyor. Yönetimin önceliği, sağ bek ve golcü takviyesi yapmak. Siyah-beyazlıların hedefinde ise Hırvat golcü Nikola Kalinic ve İtalyan sağ bek Davide Santon var.

Güçlü bir kadroyla yeni sezona girmek isteyen Beşiktaş'ta arayışlar sürüyor. Yönetimin, teklif yaptığı isimlerden gelecek cevapları beklediği ifade edildi.

Önceliğini golcü transferine veren siyah-beyazlıların ilk hedefi, Hırvat Nikola Kalinic. Atletico Madrid’le 1 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncunun bonservisini almak için teklifini yapan Beşiktaş yönetimi, beklemeye geçti.

Avrupa’dan birçok kulübün Kalinic’i renklerine bağlamak istediği öğrenilirken, siyah-beyazlıların teklifinin de cazip olduğu gelen haberler arasında.

İspanyol ekibinin, Kalinic’in tercihine göre bu transfere yön vereceği belirtildi. 32 yaşındaki golcü futbolcunun Türkiye’de oynamaya sıcak baktığı ancak kararını henüz vermediği vurgulandı. 

Taraflar arasında önümüzdeki günlerde yeni bir görüşme olması bekleniyor.

Sağ bekte de 1 numaralı aday olan Davide Santon ile alakalı Roma ile bir kez daha görüşecek olan yönetim, son pürüzleri de giderip İtalyan futbolcuya imza attırmak istiyor.

29 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’ın teklifini daha önce kabul etmişti. 

Gelecek hafta yapılacak görüşmeler sonrasında durumun netleşmesi beklenirken, mevcut kadrodaki yabancı oyuncuların gönderilmesinin ardından transferler hız kazanacak. 

Sıradaki Haber
Ağaoğlu, Sörloth'a teklif yapan takımı açıkladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz