Kategoriler
Futbol
Detay
Basketbol
Voleybol
Motor Sporları
Tenis
Diğer Sporlar
EURO-2024
2026 Dünya Kupası
2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Video Galeri
Futbol

Beşiktaş'ta Talisca için kritik saatler

30 Mayıs 2018 Çarşamba 15:37

Talisca için geri sayım başladı.Sambacının geleceği konusundaki belirsizlik sürerken, Beşiktaş’ın satın alma opsiyonu yarın sona erecek.

Beşiktaş’ın Anderson Talisca konusunda karar verme zamanı geldi.Siyah-beyazlılarla olan kiralık sözleşmesi sona erecek Brezilyalı yıldızın, 21 milyon avroluk satın alma opsiyonunun kullanılması için kritik saatlere girildi.

Oyuncunun kulübü Benfica ile yapılan anlaşmaya göre; siyah-beyazlılar, 21 milyon avroyu 3 yıla bölünmüş bir şekilde ve 6 taksit hâlinde ödeyebiliyor.

Ancak Sambacının kariyerini Avrupa’nın 5 büyük liginden birinde sürdürmek istemesi, Talisca için ikinci bir hamleyi zorunlu kılıyor.

Bu yüzden Beşiktaş yönetimi, 24 yaşındaki yıldızı, 21 milyon avroya renklerine bağlayarak, daha yüksek bir bonservis bedeli karşılığında satmayı planlıyor.

Oyuncunun başka bir kulübe satılması için çeşitli girişimlerde bulunan, ancak sonuç alamayan Başkan Fikret Orman ve Transfer komitesinin, Talisca’nın menajeriyle görüştüğü ve son bir hamle yapmayı planladığı öğrenildi.

Anderson Talisca, siyah-beyazlı formayla bu sezon tüm kulvarlarda 47 maça çıktı.

Bu maçlarda 20 gol atıp 8 asist yapan Brezilyalı yıldız, kariyerinin en skorer sezonunu geçirdi.

Etiketler: BeşiktaşSüper LigTaliscaTransfer