Futbol

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları

19 Ağustos 2019 Pazartesi 13:04 - Son Güncelleme 19 Ağustos 2019 Pazartesi 13:07

3-0'lık Demir Grup Sivasspor mağlubiyeti sonrasında Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi.

Hücum bölgesindeki eksikleri gidermeye çalışan yönetim, temaslarını hızlandırarak en az 2 futbolcuyu renklerine bağlamayı hedefliyor.

Sezona mağlubiyetle başlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hızlandı. Yurt dışında yaptığı görüşmeler sonrasında İstanbul'a dönen Futbol Direktörü Ali Naibi, hazırladığı raporu yönetim kuruluna iletti.

Konoplyanka'yı beklemeye alan Başkan Fikret Orman, Elyounoussi ve Bolasie ile görüşmek için İngiltere'ye gitti.

Hafta içinde en az 2 futbolcuyu kadrosuna katmayı planlayan yönetim, bir yandan da gidecek oyuncular üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

Siyah Beyazlı ekip, Jermain Lens, Ricardo Quaresma ve Gary Medel gibi isimlere gelecek teklifleri bekliyor.

Takımın mali yükünü azaltarak performansını yükseltmeyi hedefleyen teknik heyet, gelecek oyuncular kadar takımdan ayrılacak isimler üzerinde de detaylı çalışmalar yapıyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı ve ekibi, yeni transferlerin de bir an önce takıma katılması yönünde yönetime rapor verdi.

Deneyimli teknik adamın 3-0'lık Demir Grup Sivasspor mağlubiyeti sonrasında da yenilginin tüm detaylarını analiz ettiği öğrenildi.

Bu hafta oynanacak Göztepe maçında aynı hataları yapmamak için çalışacak olan siyah beyazlılar, Vodafone Park'ta sezonun ilk maçına galibiyet parolası ile çıkacak. 

Kaynak: TRT SPOR

Sıradaki Haber
Galatasaray Falcao'ya kavuşuyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz