Futbol

Beşiktaş'ta transfer devrimi! Bilic...

06 Eylül 2014 Cumartesi 10:35 - Son Güncelleme 06 Eylül 2014 Cumartesi 10:40

Beşiktaş, transfer politikasını tamamen değiştirecek.

Beşiktaş Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer döneminin kapanmasından sonra artık yeni dönem için kolları sıvadı. Futbolun başına geçtiğinde mevcut transfer çalışmalarında önemli mesafeler alındığı için radikal değişikliğe gitmeyen siyah - beyazlı yönetici, yeni sezonda teknik direktör Slaven Bilic’ten isim yerine mevki isteyecek.

Bu sezonki transfer çalışmalarının bazılarında basında çıkan dedikodulardan rahatsız olan Ahmet Nur Çebi, bu nedenle yeni sezonun transferlerini teknik heyetin ve menajerlerin önerdiği isimlerden değil, İzleme Komitesi’nin listesinden oyuncu alacak. Komitenin de, her mevkide en az 3-4 isimden oluşan bir transfer listesinin hazırlanması için çalışmalarına şimdiden başladığı bildirildi.

DEDİKODU CAN SIKTI

Özellikle orta saha ve golcü transferlerinde her kafadan bir ses çıkması, basında Slaven Bilic aleyhinde çıkan komisyon dedikodularından rahatsız olan Ahmet Nur Çebi, kulübün böyle kötü bir imajla anılmaması için transfer politikasını tamamen değiştirecek.

Bu tür dedikodular nedeniyle kongrelerde ve toplantılarda üyelerin yönetimi suçlaması nedeniyle tüm yönetimin Ahmet Nur Çebi’nin bu kararını desteklediği ortaya çıktı.

AVRUPALILAR İNCELENECEK

Hem devre arası hem de gelecek sezonki transfer çalışmalarının tamamında iş başında olmayı hedefleyen Çebi, bugüne kadar transferin içinde olan kulüp profesyonellerinde de bazı görev değişiklikleri yapmayı planlıyor. Transfer işini bir sisteme bağlamak isteyen siyah-beyazlı yönetici, Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin de transfer politikalarını yakından inceletecek.

MİLLİYET

Sıradaki Haber
VİDEO | 200 milyon avro gelir
Yükleniyor lütfen bekleyiniz