Futbol

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye çalım!

15 Haziran 2015 Pazartesi 12:10 - Son Güncelleme 15 Haziran 2015 Pazartesi 12:52

Şener'in, Şenol Güneş'in telkinleri sonrası Kartal'ı tehcih edeceği konuşuluyor.

Transfer döneminin gözde ismi Şener Özbayraklı'ya Beşiktaş da talip... Fenerbahçe ile daha önce protokol imzalayan başarılı sağ bekin, Şenol Güneş'in telkinleri sonrasında Beşiktaş'ı tercih edebileceği konuşuluyor.

Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da gösterdiği başarılı performansla herkesin beğenisini kazanan Şener Özbayraklı transfer döneminin de en gözde ismilerinden biri haline geldi.

Kafası karıştı

Sezonun bitimine 1 hafta kala Fenerbahçe ile masaya oturan başarılı sağ bek sarı lacivertlilerle ön protokol imzalamıştı. Beşiktaş'ın, geçtiğimiz günlerde Şenol Güneş'le anlaşmaya varması ise Şener Özbayraklı'nın kafasını karıştırmış gözüküyor.

Eski öğrencisini kadrosunda görmek isteyen Güneş'in, Şener'i arayarak "Fenerbahçe’ye gidersen Gökhan Gönül faktörü nedeniyle yedek kulübesinde oturabilirsin. Beşiktaş’a gelirsen oynama şansın çok yüksek olur. Ancak tercih yine de senin" dediği öğrenildi.

Hasan Ali Kaldırım'ın durumuna düşmek istemiyor

Şener Özbayraklı'nın da yakın çevresine "Hasan Ali Kaldırım da Türkiye'nin en iyi sol beki olarak Fenerbahçe'ye gitti..Yıllardır Caner Erkin'in arkasında yedek bekliyor. Aynı duruma düşer miyim?" ifadelerini kullandığı belirtiliyor.

Bursaspor’la 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan, ancak mukavelesindeki özel maddeye göre 5 milyon lira bonservis karşılığında serbest kalma hakkı bulunan Şener’in kesin kararını önümüzdeki günlerde vereceği vurgulanıyor.
 

Sıradaki Haber
Bal-Kes'te Erkan Sözeri dönemi
Yükleniyor lütfen bekleyiniz