Futbol

Beşiktaş'tan Motta atağı!

26 Mayıs 2014 Pazartesi 09:02 - Son Güncelleme 26 Mayıs 2014 Pazartesi 09:05

Beşiktaş yönetimi, Motta’nın tapusunu almak için harekete geçiyor.

Beşiktaş yönetimi, Motta’nın tapusunu almak için harekete geçiyor. Corinthians’a 2 milyon euro teklif edilecek.

Siyah-Beyazlılar’ın geçtiğimiz sezon en iyi oyuncusu olan Ramon Motta’nın tapusunun alınması için görüşmeler start alıyor. Yöneticiler, bu hafta içinde Brezilya’ya giderek Corinthians yetkilileri ile bir araya gelecek. Yöneticiler, Brezilyalı sol bek için 2 milyon euro bonservis ücreti önerecek. Bu transferi kısa süre içinde sonuçlanacağı öğrenildi.

O FORMAYI GİYMEK İSTİYORUM

Siyah-Beyazlı formayı giymek istediğini her fırsatta söyleyen Ramon Motta, geçtiğimiz sezon 26 maça çıktı. Brezilyalı sol bek, bu karşılaşmalarda 1 gol, 4 asist ile oynadı. Tatiline Brezilya’da devam eden 26 yaşındaki oyuncu, “Beşiktaş’a geri dönmeyi çok istiyorum. Kulüpler anlaşsın benim için hiçbir sorun yok. O formayı gururla giymeye devam edeceğim” dedi.

Goldemek satılık değil

Yönetim, birçok takımın transfer listesinde olan Mustafa Pektemek’i kesinlikle satmayacak. Mustafa ile bu sezon da yola kesin olarak devam edilecek. Serdar Kurtuluş ve Muhammed Demirci’ye gelen teklifler ise değerlendirilecek. Yabancı oyuncular Eneramo, Sivok ve Holosko ile kesin olarak yollar ayrılacak.

Kiralık’a ‘Ret’

Beşiktaş’ın transfer politikasında artık ‘Kiralık oyuncu’ yok. Geçen sezon alınan kiralık futbolculardan çok çeken yönetim, artık kiralık oyuncu almama kararı aldı. Beşiktaş yönetimi, futbolcuları tapuları ile alma kararı aldı. Geçtiğimiz sezon kiralık oynayan Gökhan Töre ve Ramon Motta’nın tapuları alınmaya çalışılacak.

AKŞAM

Sıradaki Haber
Mancini'den sert Sneijder kararı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz