Futbol

Beşiktaş'tan Portekiz'e transfer çıkarması

21 Ağustos 2016 Pazar 15:07 - Son Güncelleme 21 Ağustos 2016 Pazar 12:20

Siyah-beyazlıların hedefindeki isimler Talisca, Aboubakar ve Martins İndi.

Transfer döneminin son 1 haftasında takıma 4 ya da 5 takviye yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Portekiz'e çıkartma yaptı. Siyah-beyazlıların hedefindeki isimler Talisca, Aboubakar ve Martins İndi.

SON DAKİKA | SÜPER LİG'DE BİTEN TRANSFERLER İÇİN TIKLAYINIZ...

Beşiktaş'ta gözler transfere çevrilmiş durumda... Siyah-beyazlılar, bu hafta içinde en az 4 oyuncuya imza attırmayı planlıyor.

Talisca için geri sayım


Başkan Fikret Orman ve yöneticiler transfer harekatını bitirmek üzere Portekiz'e gitti. Beşiktaş'ın 2 yıllık kiralamak için anlaşmaya vardığı Talisca için geri sayım başladı.

Genç oyuncu için sözleşme detaylarını görüşen siyah-beyazlıların, Talisca'yı salı ya da çarşamba günü Türkiye'ye getirmesi bekleniyor.

Aboubacar ve Martins İndi



Beşiktaş'ın hedefindeki bir diğer isim Aboubacar için de Porto ile görüşmeler devam ediyor.

Portekiz ekibinin kadroda düşünmediği golcü oyuncuyu kiralamayı planlayan siyah-beyazlılar,  yine aynı takımda forma giyen Martins İndi için de girişimde bulundu.

Piyasa değeri 10 milyon Avro olan Hollandalı stoperi kiralamak isteyen Beşiktaş'ın oyuncuyu ikna ettiği, kulübüyle görüşmelerin ise sürdüğü öğrenildi.

Profesyonel futbol kariyerine 2005 yılında Feyenoord kulübünde başlayan 24 yaşındaki Martins Indi,  2014 yılında Porto’ya transfer oldu.

İndi, Geçtiğimiz sezon Porto’da 33 maçta forma giydi.

Sıradaki Haber
Balıkesirspor'dan bir transfer daha
Yükleniyor lütfen bekleyiniz