Futbol

Çin'den Arda'ya dudak uçuklatan teklif!

17 Ocak 2017 Salı 10:54 - Son Güncelleme 17 Ocak 2017 Salı 11:03

Milli futbolcu için 110 milyon Avroluk resmi teklif beklendiği iddia edildi.

Arda Turan için Guangzhou, servet önermeye hazırlanıyor. Çin ekibinin 110 milyon Avro'yu bulması beklenen teklif için Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'un, Barcelona yönetimi ile bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Arda Turan'ın Çin'e gidip gitmeyeceği, İspanya basınını meşgul etmeye devam ediyor.

Milli futbolcu için 110 milyon Avro'luk resmi teklif beklendiği iddia edildi.

Menajer Ahmet Bulut'un geçen hafta Barcelona'yla yıldız futbolcunun geleceği üzerine bir toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi.  Bulut'un Arda ile de görüştüğü belirtildi.

Çin kulübü Guangzhou Evergrande'nin, Arda ile ciddi biçimde ilgilendiği ancak teklifin henüz resmen iletilmediği vurgulandı.

Sport'ta yer alan habere göre, transferin gerçekleşmesi halinde hem Barcelona, hem de Arda Turan maddi açıdan ciddi bir gelir elde edecek.

Arda ne karar verecek?

Ara transfer döneminin sonu yaklaşırken Arda Turan'ın ise Barcelona'da devam etmek istediği biliniyor.

Forma giymek için mücadele veren tecrübeli futbolcu, Las Palmas maçında Neymar'ın yerine görev yapmış ve 90 dakika sahada kalıp, 1 de gol atmıştı.

Sport gazetesi, Arda Turan'ın fikrinin ancak çok astronomik bir teklifle değişebileceğini ve bu teklifin gelmek üzere olduğunu yazdı.

Gazete teklifin, 50 milyon avro bonservis ve Arda için de yıllık 20 milyon avro olduğunu, toplamda Çin kulübüne bu transferin 110 milyon avroya mal olacağını yazdı. 

Sıradaki Haber
Fenerbahçe'den Sosa harekatı!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz