Futbol

Demba Ba kiralık gelmiyor

27 Mayıs 2014 Salı 07:06 - Son Güncelleme 27 Mayıs 2014 Salı 07:13

Senegalli golcü, siyah-beyazlı takıma asla kiralık gelmeyeceğini söyledi.

Forvet transferinde Avrupa'nın bir çok üst düzey golcü isimleriyle görüşen Beşiktaş Yönetimi, Chelsea'de forma giyen Demba Ba'dan vazgeçmedi. Siyah-beyazlı yönetimin kendisinin çok istediğini bilen Demba Ba, İstanbul'a gelmek için şartlarını yönetime iletti. Ligin devre arasından beri Beşiktaş'ın ilgilendiği Senegalli golcü, siyah-beyazlı takıma asla kiralık gelmeyeceğini söyledi.

Türkiye'ye gelmeyi çok istediğini her fırsatta Beşiktaş Yönetimi'ne belirten Demba Ba'nın, Beşiktaş'a ancak bonservisiyle gelebileceğini söylediği ve üç senelik sözleşme istediği ortaya çıktı. Golcü oyuncuyu bonservisiyle almayı düşünmeyen siyah-beyazlı yönetim ise Chelsea'nin gözden çıkardığı Demba Ba'yı kaptırmamak için, Senegalli oyuncunun bu önerisini düşünme kararı aldı.

Beşiktaş, 4-5 milyon euro bonservis bedeli olan bu oyuncuya vereceği yıllık ücret konusunda da büyük sıkıntıya düştü. Yeni sezonda Chealsea'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Demba Ba'nın yönetimden yıllık 4 milyon euroya yakın bir ücret istediği dile getirildi. Bu parayı vermesi imkansız olan siyah - beyazlı yönetim, bu hafta oyuncunun menajeriyle bir araya gelerek kıran kırana pazarlığa girecek.

SKORER

Sıradaki Haber
Kartal'ın bir gözdesi daha gitti!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz