Futbol

Demir Grup Sivasspor'da gündem transfer

14 Haziran 2021 Pazartesi 10:17 - Son Güncelleme 14 Haziran 2021 Pazartesi 10:40  |  Kaynak : TRT SPOR

Önümüzdeki sezon UEFA Konferans Ligi'nde de mücadele edecek olan Demir Grup Sivasspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Başkan Mecnun Otyakmaz, daha güçlü bir kadro oluşturmak için titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Süper Lig'i 65 puanla 5'inci sırada bitiren ve bu sezon ilk kez uygulanacak UEFA Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil etmeye hazırlanan Demir Grup Sivasspor'da gündem transfer.

Takımın iskeletini koruduklarını belirten Başkan Mecnun Otyakmaz, daha güçlü bir Sivasspor oluşturmak için titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

"Yiğidolar"da kaleci Samassa, Ninga ve Rybalka ile yollar ayrılmıştı. Başkan Otyakmaz, sözleşmesi biten bazı oyuncuları takımda tutmak için görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

Transfer döneminin henüz başında olunduğu için maliyetlerin yüksek olduğuna dikkat çeken Otyakmaz, "Biz takıma faydalı olabilecek ve bizim yapımıza uygun oyuncuları transfer etmek için çalışıyoruz. Bazı mevkiler için görüşmelerimiz sonuçlanmak üzere. Hocamızın talebi doğrultusunda özellikle bir forvet transferi için görüşmelerimiz son aşamaya geldi." ifadelerini kullandı.

Başkan Otyakmaz, transfer çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak, hazırlık kampına bütün oyuncuların katılması için gayret edeceklerini söyledi.

Demir Grup Sivasspor'da şu ana kadar iç transferde Caner Osmanpaşa, Mustafa Yatabare, Max Gradel ve kaleciler Ali Şaşal Vural ve Muammer Yıldırım ile sözleşme yenilenmişti.

İki sezondur Sivasspor forması giyen İsaac Coffie ve Claudemir'in de takımda kalmak istediklerini yönetime ilettikleri öğrenildi.
 

Sıradaki Haber
Kerim Frei yeniden Süper Lig'de
Yükleniyor lütfen bekleyiniz