Futbol

"Dört Büyükler"de transfer döneminde neler yaşandı?

01 Eylül 2018 Cumartesi 16:08 - Son Güncelleme 01 Eylül 2018 Cumartesi 17:01

Türkiye'de yaz transfer dönemi sona erdi. İşte Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'da transfer döneminde yaşanan gelişmeler...

Türkiye'de transfer dönemi 1 Eylül itibariyle son buldu. Özellikle son anları yoğun geçen transfer döneminin en hareketli takımları Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor oldu.

FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Janssen ve Neto'nun kiralık sözleşmeleri sona erdi. Sarı-lacivertliler, genç oyuncuları Salih Uçan, Samed Karakoç, Ahmethan Köse ve Beykan Şimşek'i başka takımlara kiralarken, Brezilyalı oyuncuları Fernandao, Giuliano, ve Josef de Souza'yı ise satarak, toplam 25 milyon avro gelir elde etti.

Fenerbahçe, Berke Özer, Barış Alıcı, Ferdi Kadıoğlu, Frey, Reyes, Harun Tekin, Tolga Ciğerci, Jailson Siqueira'yı bonservisleriyle, Ayew, Slimani ve Benzia'yı ise kiralık olarak kadrosuna kattı.

GALATASARAY

Galatasaray'da Luis Cavanda, Lionel Carole, Latovlevici, Koray Günter, Yasin Öztekin, Carrasso, Eray İşcan, Tolga Cigerci, Jason Denayer ve Gomis takımdan ayrılan isimler oldu. 

Sarı kırmızılılar, geçen sezon kiralık oynayan Nagatomo'nun yanısıra Muğdat Çelik, Ömer Bayram, Emre Akbaba'yı bonservisiyle alırken, Badou Ndiaye ve Onyekuru'yu da kiraladı.

BEŞİKTAŞ

Jeremain Lens'in bonservisini alan Beşiktaş, Adem Ljajic, Loris Karius, Umut Nayir, Enzo Roco, Güven Yalçın, Dorukhan Toköz ile kadrosunu güçlendirdi. 

Siyah beyazlılar ayrıca, Orkan Çınar, Aras Özbiliz, Umut Nayir'ı kiralayıp, Fabri, Dusko Tosic, Matej Mitrovic, Veli Kavlak, Denys Boyko ve Pedro Franco ile de yollarını ayırdı. Kiralık sözleşmeleri sona eren Talisca ve Atınç Nukan da ayrılanlar kervanına katıldı.

TRABZONSPOR

Trabzonspor ise Anthony Nwakaeme, Majid Hosseini, Zargo Touré, Caleb Ekuban, Zeki Yavru, Vahid Amiri ve Burak Temir'i kadrosuna kattı. 

Kadrosunda önemli bir revizyona giden Karadeniz ekibi, Okay Yokuşlu, Castillo, Durica, N’doye, Uğur Demirok, Hubocan, Bero, Aytaç Kara, Ramil Sheidaev ve Muhammet Beşir ile de yollarını ayırdı. 

Sıradaki Haber
Benzia, takım arkadaşlarıyla tanıştı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz