Futbol

Dünya devi ona hayran kaldı!

20 Şubat 2014 Perşembe 09:52 - Son Güncelleme 20 Şubat 2014 Perşembe 10:05

Alper Potuk, Marsilya takımının scout ekibinden tam not aldı.

Fenerbahçe’nin, Kasımpaşa ile oynadığı maça Salih Uçan’ı izlemek için gelen Marsilya’nın scout ekibi, Alper Potuk’un performansına tam not verdi. Fransızların iki yıldızı takip etmek için önümüzdeki haftalarda yeniden İstanbul’a geleceği bildirildi

Alper Potuk’un son Kasımpaşa maçındaki performansı, Marsilya takımının scout ekibinden tam not aldı.

Fenerbahçe’nin, Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmada Salih Uçan’ı izlemek için Şükrü Saracoğlu Stadı’na gelen Fransızlar, Alper sürpriziyle karşılaştı. Salih’i uzun zamandır takip eden Marsilya’nın temsilcileri, genç futbolcu ile ilgili rapor hazırlamak üzere pazar günü stattaki yerlerini aldı.

Salih Uçan karşılaşmada 82. dakikada oyuna dahil olurken, Fransızların dikkatini çeken isim Alper Potuk oldu. Fenerbahçe forması altında en iyi maçını çıkaran milli futbolcu bu performansıyla Fransız ekibinin radarına girdi. Marsilyalı scout ekibinin izlemek istediği Salih ise son 8 dakikada şans buldu.
İlk rapor teslim edildi.

Fenerbahçe Kulübü’ne yazılı olarak başvuran ve karşılaşmayı tribünden izlemek için bilet talebinde bulunan Marsilya’nın iki gözlemcisi ilerleyen haftalarda tekrar İstanbul’a gelecek.

Alper için hazırladıkları ilk raporu Marsilya Kulübü’ne teslim eden scout ekibinin, sarı-lacivertli futbolcuyu bundan sonra adım adım takip edecekleri kaydedildi. Fransızların, Salih Uçan’ı izlemeye de devam edecekleri belirtildi.

Yeni Arda olabilir

Alper Potuk, Fenerbahçe’nin yeni yıldız adayı olarak dikkat çekiyor. Geçmiş dönemde Arda Turan, Caner Erkin ve Selçuk İnan gibi isimlerin gelişiminde büyük rol oynayan Ersun Yanal, Alper’in de bu oyuncuların seviyesine geleceğine inanıyor. Sezon başında olaylı bir şekilde transfer edilen Alper üzerindeki baskıyı atlattı ve kendini göstermeye başladı.

Milli futbolcunun, Yanal’ın kanatları altında tıpkı Arda, Caner ve Selçuk’da olduğu gibi parlaması ve gelişim kaydetmesi bekleniyor.

Alper’in daha yolun başında olduğunu düşünen Ersun Yanal, genç futbolcunun yakın gelecekte çok iyi noktalara ulaşacağına inanıyor. Fenerbahçeli yöneticiler ise Alper Potuk’un tıpkı Arda Turan gibi ilerleyen dönemde Avrupa’ya açılacağı konusunda çok umutlu.

Sıradaki Haber
Galatasaray'ın yeni bombası o!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz